WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ewt şimdi ben bi halt ettim içinden çıkamıyom mis gibi e mule war dı ama net sapıttı günde 200mb sor alır oldumdu gittim e donkey yükledim nasıl olsa aynı sistem die sora beğenmedim emlueye geri döndüğümde hash edemiyo falan onları nasıl geri alabilirim ? acil ayarlayıp çıkmam lazım şöle uzun bi sürede gelmicem edit: emule plus yüklü [Bu mesaj WaNTeD tarafından 20 November 2003 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bilmiyorum ama e-donkey emule'den çok daha iyi...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bana yavaş ve bağlantıyı öldürüyo gibi geldi
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 emule de edonkey de bağlantıyı öldürürler, emule'e çooooook sıra beklersin edonkey'de beklemezsin ikisine de sharereactor'dan download koyarsın, ayrıca bilmiyorum ama bana da edonkey daha hızlı geldi. sadece sıra bekleme olayı bile emule'yi benim gözümden düşürüyor[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 eskiden bağlantıyı bu kadar öldürmüyodu ya
Öne çıkan mesajlar