Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Edicim iyiki doğmuşsun.. Zabrakımız bizim.. gerçi bugün bitti ama avatarini verelim hanimefendiye..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 happy birth day to you :P :tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 iyiki dogdun diorum burdan[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 tribal enfeksiyon mağdurlarının doğum günleri kutlu olsun[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 iiki doğdun edi[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 İyiki doğdun edi. Nice senelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mutlu Yıllar Leydi Edi.. :] Nice Yıllara.. (Nays diye okunur ;])[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 :utaniem: cok tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Doğum Günün Kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere sevdiklerinle inşallah.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: edi, 20 November 2003 23:27 tarihinde demiş ki: :utaniem: cok tesekkur ederim Dogum gunun kutlu olsun utangac adam[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ulen estelim sevgilim, aklından senin yemek hariç bir şey geçmez mi :-D Kızın doğum günü sen onun yemek yemesini ve doymasını kutluyorsun :-P Bu arada unutmadan nice mutlu yıllara edi, iyiki doğdun[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Yarında benim doğum günüm hehehehe.[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Kutlu olsun.[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Fedaykin bilerek yaptık herhalde.. ama artık kızmaya başlıyorum. Kızın doğumgünü topicini folloş etmiim size.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 edi doğumgünün kutlu olsun. Estel The Birth Reminder Yine iş başında :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bumedli edi iyi olmus valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bümed'in pazar brunchları güzeldir, bir ara çok sık giderdik, hey gidi günler...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 valla, orda olsam da pazar sabahi bogaz'a bruncha gitsem, ne gunler bu arada topicim vaistasiyla okulumun reklami oluyo pek guzel :) bogazici guzeldir, herkesi bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar