Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 evet başlıktaki gibi kimsede kullanılmamış olucağını sanmıyorum ama işte...[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 euheuheuheuhe valla bulursan banada bul :) Ama bulduğunda buldum de çünkü sipariş vericem yakında :)[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 *başlığa bakar, hmm der içinden, nası deniyosa...* evet bence de alınır ;) *topluca sipariş verdiği günleri hatırlar, sonra bir şey dürter içten, tövbesini hatırlar, elindeki fazlalık NWN'ye göz ucuyla bakarak şakasını anlayacaklarını umar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 blackrose başıan gelenleri biliom bu konuda çok acılısın:)) [Bu mesaj Glatheros tarafından 05 Şubat 2003 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Pazar Alanı (İkinci El) shrouded isles alınır × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 euheuheuheuhe valla bulursan banada bul :) Ama bulduğunda buldum de çünkü sipariş vericem yakında :)[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 *başlığa bakar, hmm der içinden, nası deniyosa...* evet bence de alınır ;) *topluca sipariş verdiği günleri hatırlar, sonra bir şey dürter içten, tövbesini hatırlar, elindeki fazlalık NWN'ye göz ucuyla bakarak şakasını anlayacaklarını umar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 blackrose başıan gelenleri biliom bu konuda çok acılısın:)) [Bu mesaj Glatheros tarafından 05 Şubat 2003 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar