Symoon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Oynun arayüzünü bile baya begendim ve almay1 dü$ünüyorum. Ama Level'in Kas1m say1s1nda verdigi bonus CD'sindeki demosu yürütme hatas1 veriyo. Oynamadan para vermek istemedim. Oyun hakk1ndaki fikirleriniz? Sorunumu çözmek için yard1m? [Oyun hakk1nda aç1klama: WWII ile ilgili bir uçak similasyonu][hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 oyunu aldım 2-3 hafta önce gayet şirin bi oyun bence bana hafif sulandırılmış gibi geldi ama oyun eğlendiriyor grafikleri de fena deil bide oyun WW1'de geçio WW2'de pırpırmı vardı:) sorununa malesef cevap veremiyecem ben direk aldım görünce gayet rahatta çalıştı özür:-)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 kontroller çok zor.[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 demo hata veriosa alma bence. tamı da çalışmaz büyük ihtimal[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar