Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Sezon başında büyük umutlarla alınan ortega saçma sapan kaprisler yaparak ülkesine döndü,onun gelmesiyle 2.plana itildiğini hisseden revivo ise ezeli rakibe gitti..Sol ayağı en iyi oyunculardan rapajcte yuvadan uçtu..Onların yerine alınanlara bakıyorum..Washington'dan bile daha kötü bir beschast. ve tek başına çırpınan rebrov..takımın başına ise teknik "sorumlu"oğuz çetin..kupa'da elendiği takım ortada..Ligde gs maçını kaybederse kopuyo yarıştan..genç oyuncuların sayısı az..Bir beşiktaşlı olarak içimden sadece "zavallı fener beter ol beter" demek geliyo ama daha beteri var mı bilemiyorum..bence toparlanmak için deneyimli bir hoca ve düzgün transferler şart...seneyi de eli boş geçirmemesi için fenerin tek kurtuluşu bence bu..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 walla bilmiorum bence takim kosmuo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bencede haybeye koşuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Gereken yapilir, ilk yaridaki takimdan daha iyi oldugumuz kesin. Yaristan da zaten koptuk, sorun degil artik, 4. olmayalim yeter. Ortega gelirken 'cok da iyi bi adam degil' diyodum ama soylemiyodum kimseye, belki ben bilmiyorumdur super oynar rezil olmayayim diye, ama gercekten cok matah birsey olmadigini gorduk.. 22 milyon dolarlik bir oyuncu fos cikti ve kulup zarar etmedi, ustune bir de Fifa bizi hakli buldu ve suan ariel bey futbol oynayamiyor milli takimda bile, Caliendo'nun parasi noldu ger alabildiler mi haberim yok ondan ama cok buyuk bir para degil o da zaten (Aziz baba standartlarina gore :P) Edit: Hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye yaşamak dururken boşu boşuna anlamsız sataşmalar ne diye/Nukem [hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 07 Mart 2003 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Besiktasin hicbir zaman bir adama 22 milyon dolar verecek butcesi olmadigi icin, boyle bir sorun yasamadi haklisin ;)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Gs nereye koşuyo :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Baggio, 07 Mart 2003 23:35 tarihinde demiş ki: Besiktasin hicbir zaman bir adama 22 milyon dolar verecek butcesi olmadigi icin, boyle bir sorun yasamadi haklisin ;)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Evet çünkü beşiktaş vergilerini vermeyi tercih etti..vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir..Bunu unutma..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Son derbilerle bkla pusurle alakasi yok nukemcim, surekli ortamin tansiyonunu yukseltici hareketlerde bulunan forum newbieleriyle alakasi var olayin tamamen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 07 Mart 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Baggio, 07 Mart 2003 23:40 tarihinde demiş ki: Son derbilerle bkla pusurle alakasi yok nukemcim, surekli ortamin tansiyonunu yukseltici hareketlerde bulunan forum newbieleriyle alakasi var olayin tamamen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 07 Mart 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Önyargılı olmak sana bişey kazandırmaz..burda fenerin kötü gidişini tartışmaya açtım,o konuda cevap yaz istersen;biz beşiktaş kötü giderken açmamıştık falan demek yerine..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Yazdim? lol[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Nukem_Verite, 07 Mart 2003 23:45 tarihinde demiş ki: ya bi takımın kötü giden durumunu tartışmak için forum açılabilir.Hadi içidnbe provoke de olsun.Ulan ufak çaplı tartışmada çıksında 3. mesajda hakarete gitmesin olay. sırf provoke kokmasın diye sonuna da bence kurtuluş yolunu yazdım daha ne yapiim yani..Önyargıyla yaklaşanların sorunu...her açtığım konuya"yine ne demiş bizim takıma şuna çamur atalım" diye girdiklerini zannediorum..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ya noolcakk1 fenerin durumu elbet duzluge cikacaktir evet belk1 s1md1 1y1 oynam1yoruz ama hic oynamadigimiz macta yok degil her takima ouör bole seyler diger tak1mlarda boleydi besiktasta 7 senedir sampiyon olamiyodu gs ise 4 yil onceki formundan cooook uzaklarda berbat bi sekilde gidiyo her takima olur bole seyler gelip gecicidir[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ehe gorevimiz:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Xechelon, 07 Mart 2003 23:50 tarihinde demiş ki: ya noolcakk1 fenerin durumu elbet duzluge cikacaktir evet belk1 s1md1 1y1 oynam1yoruz ama hic oynamadigimiz macta yok degil her takima ouör bole seyler diger tak1mlarda boleydi besiktasta 7 senedir sampiyon olamiyodu gs ise 4 yil onceki formundan cooook uzaklarda berbat bi sekilde gidiyo her takima olur bole seyler gelip gecicidir[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Bence fener şampiyon olduğu sene dahil yanlış yatırımlar yapıyo..aziz yıldırım'ı başkan olarak beğenmiyorum ben..yönetimle arası kopuk,transfer seçimleri yannış,tek kuruş vergi ödemek yok..Zaten alişen gelmişti zamanında,tesis tesis dedi ortada tesis te yok..bilmiyorum bence işler dışardan gözüktüğü kadarıyla yanlış gidiyo...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ligdeki butun takimlarda dogru duzgunmu gidiyo ki?? her takimda var bolesi kimse benim takimimda yok demesin her takimin belli bi zmnda yapmis oldugu bisiler vardir vergi kacirmayla ilgili ben peki bisi bilmiyorum ama ole bisi oldugunu zannetmiyorum en azindan babam kongre uyesi bole bisiden haberim olurdu[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 2 senedir odenmiyor vergi fb ve gs tarafindan, onlar da gozardi edilmis degil zaten, faizleriyle duruyor orda kat kat. Birsey ogrenmissin onbin defa tekrarlayip durma lutfen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 [Bu mesaj Xechelon tarafından 08 Mart 2003 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Baggio, 07 Mart 2003 23:58 tarihinde demiş ki: 2 senedir odenmiyor vergi fb ve gs tarafindan, onlar da gozardi edilmis degil zaten, faizleriyle duruyor orda kat kat. Birsey ogrenmissin onbin defa tekrarlayip durma lutfen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 vergiler affedildi haberin yok galiba..normal borcun yanında komik durcak bir rakam yaptılar..2 kere tekrarı ne güzel abartıp 10.000 yaptın helal olsun valla...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Apo Gul 'vergi affi yok' diyip duruyordu bi ara, onun disinda yok haberim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 O zaman artık var..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Sanane Fenerbahceden,sen bak kendı takımına.Adama bak ya sırf kıl etmek amaclı forumlar acmıyormu delı oluyorum bu 42 bucuk yasındakı adama.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Azız Yıldırım'ın yaptıgını hangı baskan yaptı Turkıyede?Bjk baskanı klup ıcın ne yaptı sorarım sıze?[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Simofle, 08 Mart 2003 00:55 tarihinde demiş ki: Azız Yıldırım'ın yaptıgını hangı baskan yaptı Turkıyede?Bjk baskanı klup ıcın ne yaptı sorarım sıze?[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Nevzat Demir Tesisleri,akılcı transferler,her oyuncuyla ayrı ilgilenme,transfer taksitlerinin geciktirilmemesi,şişkin primler...Daha saymaya gerek yok sanırım..Ne demek sanane fenerbahceden? hırsından ne söyliyeceğini şaşırıp komik durumlara düşüyosun...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Simofle, 08 Mart 2003 00:49 tarihinde demiş ki: Sanane Fenerbahceden,sen bak kendı takımına.Adama bak ya sırf kıl etmek amaclı forumlar acmıyormu delı oluyorum bu 42 bucuk yasındakı adama.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- açtıım forum deil thread,"cahil insan.."(biri böyle saçma konusuodu da sen miydin kimdi hatırlamıyorum)[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 fener nereye mi kosuyor? hmm ali samişyene :P gs yi yencekler insallah eahe[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar