Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Gercekten Üzüldüm favorimdi Trabzonlu olmama ramen bilirsiniz ts liler ve FB hiç sanmam :) Gerçekten üzüldüm AMA BİZ ÖCÜNÜZÜ ALACAZZ Beşiktaş Jimlastik Külübünü YEnerek :9 merek etmeyin[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 sadece tek kelime !LoL![hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Yavaş yenin beşiktaş jimnastik kulubunu biz padişahların takımıyız.II.Abdulhamit'in ve Atatürk'ün BJK lı olduğunu unutmayalım :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Topic var zaten..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 nerden biliyosun arkadası mıydıın :) ben sıkıldım su muhabbetten yok atatürk fenerli yok besiktaslı. yahu ne farkeder. isterse siirt jetpalı olsun ne degisecek ve kim nerden biliyor hangi takımı tuttugunu. atatürk bizim takımı tutuyor diyecegimize atatürke layık olmamız lazım ama nerdee vergi kacırılır 50 milyonluk bilete 2 milyon yazılır milyondolarlık adamlar 10 bin dolar diye yazılır sonra da atatürk besiktaslı atatürk fenerli[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar