pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Arkadaslar slm; bizim sirkette butun portlar kapalı icerden ve dısarı sadece http yani 80 portu acik, onceden icq msn kullanabiliyorduk fakat artık giremiyorum.Eskiden boyle olunca proxy kullanıyordum sorun cozuluyordu simdi proxy de yemiyor.Check point var firewall nedersiniz? ya sadece icq calissa oda yeter bir suru arkadasım var sadece icq kunusabiliyoruz.[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Check Point :) Havada bulut sen 80. port dışındakileri unut ;)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 hopster programını deneyebilirsiniz. ücretsiz servisinde 4 kbps ile firewallı deliyor. MSN, icq için yeterli olur sanırım. Hopster[hline]ciazma :: DEC - drupal - deviantART // ciazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 baba log olusturcak biseyse .ikerler beni sona :)[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.ayrıca free degilki bu! [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 20 November 2003 10:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 o tarz programlar ile Check Point'i delebileceğini zannetmiyorum, kaldı ki delse bile muhtemelen log düşürür[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Peki bu hosterın falan herhangi bir riski var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 20 November 2003 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar