unity100 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 az sonra rauf ve ben kettemora gelicez explorer yola cikti.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 abicim lion sizden kimse online degil ? neyse artik yarin hallederiz. bi saat soyle yarin icin millet girsin [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com [Bu mesaj unity100 tarafından 20 November 2003 03:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bizim guild'de amerikali 1 kisi var gerisi avrupali ve herkesin ertesi gun isi var bu yuzden hafta sonlari ve bir kac zombi disinda o saatlerde online olan adam yoktur. Prime time 7 pm GMT bizim icin millet genelde bizim saatle 2-3 gibi yatiyor. Kerah, jhh, barko, searome ya da ben kontaklariniz. Hatirlatiyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar