Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eclipse - Kettemoor Slot değişimi

DA2019

Öne çıkan mesajlar

evet slot degisimi pada oylandi ve olumlu sonuc cikti. bu durumda diger serverlerde olup da freedom citye katki yapmak isteyen rebel arkadaslarimiz benimle oyun icinde /tell - /mail enako ya da ainas ile, paticikte de ozel mesajdan temasa gecerlerse sevinirim. bu gun sanirim son gun city updateden onceki, o yuzden bu gece isi halletmis olmamiz lazim. ben bu gece surekli online olacagim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

beyler rebel yada imperial olmaniz farketmez gelmek isterseniz, minnetle sizi karsilayacagiz. dun aksam bıze destek olmak amacıyla kettemordan gelen ve ev kuran arkadaslarıma bır kez daha tesekkur ederım. shuttle almak ıcın mın 50 kısı olmalı ve bız kendı cevremızden ancak 40 cıvarı cıkartabılırız gıbı gozukuyor. destegınıze tesekkur eder, dıger arkadaslarında yardımını bekledıgımızı hatırlatırım. tesekkurler.

bu arada kettemorda kı arkadaslara kım uzerınden ulasmam gerektıgını tam olarak anlayamadım. rebel yada ımperıal olmanız farketmez zevkle gelır bır char acarım.[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 19 November 2003 13:29 tarihinde demiş ki:
sad ben geldim ama muhendisten başka online kimseyi bulamadım(enako diye biri daha vardı ama kimdir anlamadım rebel propagandası yapıp duruyodu)

online oldugunuz saati yazın o saatte girerim

Akşam 6-7den sonra hepimiz online'ız. Şuanki mayor Sad, onun yetki vermesi lazım. Ev dikiminde Ginelus yardımcı olacaktır. Guilde girmen de ilerde girdiğin zaman falan chat için yardımcı olur. Sad, Beyaznoc, Muhendis, Revhas, Toi, ben (Devvo) recruiteriz...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
athea, 19 November 2003 13:48 tarihinde demiş ki:
bu arada, ilk haftada 50 ev olmus bile olsa, 4. haftadan once shuttleport unlock olmuyo, fyi[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy

Evet herkesde yanlış bir kanı var, şu an 85 ev kurmuş şehir direkt metropol olmayacak. Önce village, sonra town, city falan...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

slm dostlar haklısınız dun mısafırlerım geldıgı ıcın cok kıstılı bır sura onlıne olabıldım bu gece sekızden ıtıbaren onlıne olmaya calısacam(isten eve ulasır ulasmaz.:) ). dun gece bır kısım arkadasa yetısebıldım. ozur dılerım benım hatam bu aksam gelecek tum arkadaslara ev kurma ımkanını rahatca saglayabılecegımızı dusunuyorum. oyunda tell atarsanız sızlerı karsılıcam, yalnızca dantooine agro outpostta gelmeniz yeter. oraya gelebılmenız ıcın charlarınızda yenı oldugu ıcın ulasım masraflarınıda sızlere gonderıcegız(yenı olmayanlar ıcınde gecerlı tabı). sızı karsılamak uzere guardlar ayarlıcaz yada ben gelıp sıze guardlık edecem, malum dantooine biraz tehlikeli . bu aksam yada yarın da olabılır geldıgınız takdırde rahatlıkla, ıslemlerı halledebılırız. yardımlarınıza tekrar tesekkur ederim.

evet biliyorum shuttle ıcın 4 hafta gerekıyor upcrate lerden sonra alabılecegız tabıkı shuttle ,ama su an gundemde bır konu oldugu ve bunu zamanında halletmek gerektıgı ıcın telas ıcerısndeyım daha sonrakı zaman ıcerısınde hepımız faklı konulara yonebılır ve su ankı atesı kaybedebılırız bu rıskı almadan sehrı olabılecek en ıyı konuma getırebılmek amacındayım. 1 gun sonra sehrımız ılk buyumesını gerceklestırecek. amacımız mumkun oldugu kadar cabuk ve sorunsuz rank 3 cıkabılmek. kı bıldıgınız uzere su an sehır ne dersek dıyelım ne kadar plan yaparsak yapalım gece kondu mahallesı gıbı olmak zorunda (hos aslinda hic fena degil )kafamızdakı yerlesım planın ancak yerlesım surecını tammamladıgımız olcude tamamlayabılır ve gerı kalan kamu bınaları ve dıger gereklı seylerı ancak buna gore netlestırebılırız. mision terminaller trainerlar bahceler hanlar hamamlar gibi ve sayı mumkun oldugu kadar cabuk tamamlanmalıkı yukarıda saydıgımız sebepler dısında son ana kalıp sıkısmayalım. (ve dısarıdan gelen arkadaslar sehırde ev kurmak ıcın tabıkı guılde uye olamak zorunda deılsınız olursanız sevınırız olmazsanız bu sızın fıkrınızdır saygı duyarız malum rebel olabılırsınız ve hıc bı serverda bole bı olusum ıcınde olmak ıstemeyebılırsınız. keza bız eclıpse serverında ımperıal taraftarıyız. ama sehırdekı global amac faklı ve sehır ıcın destegınız gercekten onemlı)

tekrar herkese yardımından oturu tesekkur eder. devamında gelecek arkadaslarıda heyacanla bekledıgımı belırtırım kettemorda kıme basvuracagımı anladım sanırım cuma aksamı kettemorda onlıne olabılır ve sıze yardım amaclı bır slot acabılırım dıorum. persembe gecesı muhtemelen, yenı mayor umuz muhendıs goreve baslayacak ve bende bolece sehırden ayrılabılme fırsatı bulabılecegım. cuma ya kettemorda gorusmek uzere.[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade

[Bu mesaj sadATS2 tarafından 19 November 2003 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 19 November 2003 13:29 tarihinde demiş ki:
sad ben geldim ama muhendisten başka online kimseyi bulamadım(enako diye biri daha vardı ama kimdir anlamadım rebel propagandası yapıp duruyodu)

online oldugunuz saati yazın o saatte girerim

bu aksam saat sekizden sonra online olacagim.
yardimina tesekkurler.[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
Sosyal ağlarda paylaş

benim uykusuzlukta 20 saati dolduruyor olmam ve butun gun boya yaparak yogun tiner kokusuna maruz kalip cicek gibi acmak uzere olmamin etkisiyle kafami artik dik tutamadigim icin server exchange islemine bu gece sufi ve xayin devam edecek. haliyle tabi kettemordan gelen arkadaslar icin yol parasi ve evler hazirlandi. temas icin /tell sufi , /tell xaiyn.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...