DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konu diğer topicte çok saptı buraya yazıyorum: ""Yaw aklıma bişi geldi. Malum Türkler ençok Eclipse ve Kettemoorda toplanmış durumda. Biraraya da gelemiyoruz? Şöyle bişi yapsak: Kettemoordaki arkadaşlar eclipsede birer karakter açsa ve slotlarıyla birer küçük ev dikseler bizim şehre (Bizi de admin yaparsınız kiraları biz öderiz, böyle bi imkan varsa tabi) Biz de kettemoorda birer karakter açarız, sizin şehre birer ev kurarız. Her iki taraf da kazançlı çıkar. 20 kişi starporttan istediğimiz yere gideriz. Nası fikir, ben fazla mı cinlik yapıyorum yoksa??"" Bu arada bu tamamen benim fikrim, haddime düşmeden bi teklifte bulundum. Bu karar konseyimizde konuşulup reddedilebilir ama Kettemoor'da oynayan arkadaşların böyle bir olaya hevesi varsa oturup konuşuruz... Saygılar,[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bir cok PA bu sistemle 100+ citizen yapti zaten. Politician xp icin haftalarca beklemekten iyi. Ben aksama bi char acicam eclipse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 /tell enako (rebelsin dimi ) tabi neticede pada oylayacagiz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 kettemor'da char isteyen guild msj atsin bana[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 beyler cidden desteginize ihtiyacimiz var kendi bunyemizden 40 li rakamlara ulasacagimizi biliyoruz. eclipsede bir karakter acmaniz yeterli evi biz saglariz bzi admin yapmanizda yeterli bolece maintanceleride yatirabiliriz. ozellikle kettemordaki ve diger serverda olupda eclipsede char acmayanlardan rica ediyoruz. bunun haricinde burasi bizim kurdugumuz bir city bizimle baglantisi olmayan tum arkadaslarida yardima bekliyoruz.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Lan Enako hemen atladın fikrime çekil kardeşim kettemoordan gelen herkes: HI'LAL'e bir iki... Hah şimdi yeni tartışma başlar, bize hayır bize diye... Bırakalım adamlar karar versin, alt tarafı bi slot verip ev kurcaklar... Ama sizin daha çok ihtiyacınız var :-P Yoksa SOE forumda niye ingilizce: Wanted citizen falan gibi bi mesaj yazasın ki? :-P İşin şakası hakikaten o mesajı hem ingilizce hem türkçe yazmışsın ve sadece Türkçe konuşanlar alınacak demişsin, tahminimce Eclipse'de oynayan tüm türkler Paticik.com u takip ediyodur... Buraya da yazabilirdin... Neyse boşver... HI'LAL'e gelmek isteyen arkadaşlar. Oyun içinde: /tell revhas, /tell sad, /tell muhendis, /tell beyaznoc... Yazın arkadaşlar ilgilenirler... (Ben ilgilenemem 350k'ya armor siparişi verdim param bitti... :lol: )[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 18 November 2003 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 k bizimkilerle bi konuşalım benim char var zaten eclipsete bu akşam gelirim büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Saolasın Popeye (Direkt üzerime alındım yani :-P) Benim de kettemoorda bi karakterim var, Devvo ismi gene... En son naboodaydım para falan yok beş parasız bi newbieyim. Bi iki transfer yaparsanız yanınıza gelirim... (Paraları evi alıp kaçarmışım... :-P)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 saolasin[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 kettemoorda zaten 2-3 kişi rebel :) gerisi imperial unity alsa nolur almasa nolur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ben de acarim eclipse'de, maksat rebel kardeslere destek olmak =] bizim city full su anda, Kette'de /tell ler Lion'a =] unity karakter ismin nedir? edit: ehe enako'ymush, taam yukardaki mesaji yeni gordum pardon =] [hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy [Bu mesaj athea tarafından 18 November 2003 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bi dakka şimdi, Athea, Popeye siz aynı PA'da mısınız? Diilseniz tercihim Popeye'dan yana, baksanıza Athea'ların şehir dolmuş. :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: Popeye, 18 November 2003 16:39 tarihinde demiş ki: kettemoorda zaten 2-3 kişi rebel :) gerisi imperial unity alsa nolur almasa nolur heh Ancarim Iron Legion olarak Freedom city e girersek birseyler olur :) Bizimkilerle konusurum. Buyuk ihtimal herkes gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ya bi de benim Avatar kullanmak için ya da sol tarafta bişiler yazması için illa "hede hödö yöneticisi" falan mı olmam gerekiyo? Diğer forumlarda olduğu gibi herkes bi avatar kullanamaz mı? (Kullanamazlarsa beni kayırma imkanınız olabilir mi sizi gördükçe çok fena kıskanıyorum)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Atheanin gimperiallarla isi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 İyi akşamlar, Eclipse ilk fırsatta bir karakter yaratıyorum. Adı "Goktug Tetik" olacak. İlla bir tarafı tutmam gerekli mi ne rebel olmak nede imperial olmak istiyorum. Kimin gerçekten ihtiyacı varsa o tarafı seçebilirim. Sonuçta ben karakter açacağım ama tüm maliyet size yansıyacak gibi gözükmekte. Saat 19:00'a kadar iş yerindeyim, ne yapmam gerektiğini iş yeri adresime gönderin yada eve gidince buradan okurum olayı. İyi akşamlar [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Goktug Tetik diye bi karakter vardı sanırım, Ottomans üyesi diye hatırlıyorum ama...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ben değilim çünkü eclipse de hiç karakter açmadım. eğer varsa da başka bir isimle gelirim, canımız sağolsun. İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: Kumadam, 18 November 2003 17:26 tarihinde demiş ki: Ben değilim çünkü eclipse de hiç karakter açmadım. eğer varsa da başka bir isimle gelirim, canımız sağolsun. İyi akşamlar Bekleriz kumadam saolasın...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 abi biz rebel istiyoruz. rebele ihtiyacimiz var. cunku rebeliz. o nedenle soe forumuna actik. paticigi takip etmeyen cok turk var kimse farkinda degil. tabi neticede mevzunun pada oylanmasi gerekiyor, ama cok absurd bir zamana denk geldi, server upgrade var forumlar faal degil. bu durumda artik surec sirasinda online olanlarla oylama yoluna gitmek zorunda kalacagiz. yarmagul derecesinde uykusuz olmama ragmen bu gece bir sure online olmaya calisacagim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: unity100, 18 November 2003 18:04 tarihinde demiş ki: abi biz rebel istiyoruz. rebele ihtiyacimiz var. cunku rebeliz. o nedenle soe forumuna actik. paticigi takip etmeyen cok turk var kimse farkinda degil. tabi neticede mevzunun pada oylanmasi gerekiyor, ama cok absurd bir zamana denk geldi, server upgrade var forumlar faal degil. bu durumda artik surec sirasinda online olanlarla oylama yoluna gitmek zorunda kalacagiz. yarmagul derecesinde uykusuz olmama ragmen bu gece bir sure online olmaya calisacagim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Ben de acayip uykusuzum şehir kurulduğundan beri (hoş dün armor peşinde koştum ama neyse :-P) Paticiki takip etmeyip SOE forumu okuyan kimse var mı, çok ilginç?? Sana başvuran oldu mu Enako??[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 1.5 ay once bi eleman vardi sonra oyunu birakti ne patiden ne baska biseyden haberi yoktu. amerikadaydi tabi. daha sonra da sonic geldi, onun da patiden haberi yoktu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 forum faal olmadigi icin olayi mail yoluyla FrF uyelerinin oylamasina sundum. oylamanin suresi yarin aksama bu zamana kadar surecek, sanirim bu sayede olumlu sonuc cikmasi durumunda isi icra etmek icin tam bir gun verecek. diger serverlerden Freedom Citye citizen olarak katki yapabilecek arkadaslar paticik ozel mesajdan bana ulasirlarsa oylama sonuclandiginda daha hizli isi halledebiliriz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Unity, bizim high command'a sen (Enako) ile eclipste temasa gecmesini soyledim. Kerah, Searome, Barko sana mail/tell atacaktir. Hatta Kerah atmis online degilmissin. Ben hala deli gibi eski corellian PA hall u yenisiylen degistirmeye kasiyorum farkini verip. Bu yuzden biraz gec gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bu arada Kettemoor da karakterinizi Talus-Daeric sehrinde acin. Bizim sehir oraya 2k uzaklikta. Eskort ederiz guvenli sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar