Griswold Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ben bu programı çektim kazaadan yükledim eski dos oyunları falan adam gibi çalışsın die yarattım yeni bi bildisayar ama bilgisayarı açınca install an OS gibi bişey dio ne yapmam lazım??[hline]icq:172758290
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Vmware ise yüklediğin sanki karşındaki 0 bir bilgisayarmış gibi işletim sistemi kurman lazım.. dos oyunu oynayacaksan da dos disketlerinden dos kurman lazım..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected]
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ben Death Gate gibi çok fazla eski olmayan adventure oyunları oynayabilmek için çektim bunu netten ama program fazla profesyonel heralde bende bu tür programlarda tam bir fransız olduğum için:-) yani kısaca ne yapabilirim "tam olarak" anlatırsa biri..[hline]icq:172758290
Öne çıkan mesajlar