Predator Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Şimdi virüsleri temizliyorum. Diyelim bir dosya var , bu dosyayı virüs yaratmış. Bunu silmeyip sadece temizleyince virüs hala devam edermi ? Bilgisayarım virüs dolmuş. Nerden geliyorum anlıyamıyorum yahu.[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 dosyayı komple silmen gerek..[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Dosyayı nerden bilicemki ? Yani Windows/System deydi virüs. Yani yanlış dosya silsem direk zarar vericek ?[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 virüs programı yükleyip search et..orda ayrıntılı biiçimde dosyalar yazar..[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 norton temizler genelde.. (tabi nortona virüs bulaştırmadan nortonu kurman gerkeiyo :P] 2 gün evvel bende bi denedim.. norotn şimdi çalışmıyo ama topladı sildi herşeyi :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar