Predator Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Şimdi virüsleri temizliyorum. Diyelim bir dosya var , bu dosyayı virüs yaratmış. Bunu silmeyip sadece temizleyince virüs hala devam edermi ? Bilgisayarım virüs dolmuş. Nerden geliyorum anlıyamıyorum yahu.[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay.
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 dosyayı komple silmen gerek..[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Predator Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Dosyayı nerden bilicemki ? Yani Windows/System deydi virüs. Yani yanlış dosya silsem direk zarar vericek ?[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay.
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 virüs programı yükleyip search et..orda ayrıntılı biiçimde dosyalar yazar..[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
LethE Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 norton temizler genelde.. (tabi nortona virüs bulaştırmadan nortonu kurman gerkeiyo :P] 2 gün evvel bende bi denedim.. norotn şimdi çalışmıyo ama topladı sildi herşeyi :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Öne çıkan mesajlar