eddy Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 arkadaşlar bu oyun hakkında bilgisi olan yada bilgi alabileceğim bir site bilen varmı çok önemli.Oyun henüz çıkmadı ama bana önbilgileri lazım.[hline]www.merlininkazani.com Türkiyenin 1 numaralı oyun sitesi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 adventure olan syberia nın mı 2. si ? oha.doymuyo bu adamlar güzel aslında.[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 orası şu anlık beni ilgilendirmiyo aslında biride oynamadım ama 2 hakkında bilgi toplamam gerek.[hline]www.merlininkazani.com Türkiyenin 1 numaralı oyun sitesi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Trgamer rulzz abijim :) Sonucta nukem yazıo :)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Esasında kedi bizim zone'u açsa ne trgamer ne merlin yani :)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar