fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bugun kuzenimden wireless keyboard ve mouse aldım gusel alet ama programı yukleyemedim intellitype pro 2.22 ve intellipoint 1.1 var cd de ama yukelemek istedim ztn sonlara doğru eksik dosya hatası veriyor windows temp de eksik dosya hatası veriyor ama benim windowsumda o dosya yok yani ne yapabilirim bi çare... acaba yuklediğim program başka bir windows surumu için mi dicem ama başka intellitype yok ztn 2.2 var sadece yani nedir napabilirim klavyeyi kullanıyorum ama diğer fonksiyonlar işlemiyor ustteki tuşlar my music my pictures flm... yardımcı olursanız sevinirim bi de mouse un tuşu biraz ötüyor ona da bi çare bulabilir miyim yoksa boyle kullancak mıyız... basınca ötüyor yani... ilgilenenlere şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 sanrım 98 kullanıyosunuz, bu durumda büyük ihtimalle çalışmiycak aynısı benimde başıma geldi ancak xp ye geçince sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 yok program olayını hallettim netten indirdim halloldu ama şu tuşun ses çıkarma olayını halledemedim napmak gerek acaba...? boyle mi kullancaz mecburen gıcık bi ses yani bi sure sonra alışırım illa ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Bende de laptopda sorun olmuştu wireless.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 microsoft.com dan indirdim programları oldu yani son sürümlerini indirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar