Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda Herkese.....


coaxem

Öne çıkan mesajlar

Sayın Paticik Userlar ve Degerli Arkadaslarım

"Bu Topic'in yanlı olarak kapatılmaması dilegiyle....."

Bildiginiz gibi 1.5 yılı askın suredir Ultima Online Serveri olan Reborn UO'nun kurulmasına calısıyordum.Ancak benim hakkımda arkadasların yanlıs dusunceleri ve sahsıma yonelik bazı laflarından dolayı bu forumları ve Ultima Online dünyasını geri donmemek uzere bırakıyorum.Bundan dolayı hickimseye kırgın degilim.Bu projede olan arkadaslarla gorusmeye halen devam etmek isterim.Sacma sapan bir oyun yuzunden arkadaslarımı bırakacak degilim ya :)
Belki birgun tekrar gorusmek uzere

Hepiniz Kendinize iyi bakın

Saygılar......

icq:52131226

Görkem (a.k.a CoaxeM)[hline]<<<>>>

[Bu mesaj coaxem tarafından 16 November 2003 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vay sendemi..neyse napalım böyle olacağı varmış demekki ama bencede düşün bi daha..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 16 November 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
nah bırakırsın
*!lpg dolum yapılır*[hline]Grandmaster Hamburger
Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki:
ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim.


bu daha ıyıdı[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bırakmak isteyen bir kişi içinden foruma mesaj atmak bile gelmediği için bırakır... ama eğer senin içinden "forumu bırakıyorum" diye mesaj atmak geliyosa bırakacağın forumu o zaman kolay kolay bırakamazsın...

Sigara da öyle misal... bu son sigaram diye sigara bırakılmaz bi daha içmiycem diye bırakılır...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bir kere ilk senemde accountum banlanınca yeni bi accont açıp böyle bi veda postu açmıştım sanırım insanların benim haklı olup olmadığım hakkında nasıl düşündüklerini merak ettiğim içim açmıştım o konuyu...Tabi geri döndüm sonra :)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok. Ben buraya tek bir tane mesaj atacağım, o da bu adama değil paticik'tekilere durumu açıklamak için.
Arkadaşımıza ettiğim büyük hakaret ve küfürler nedir biliyor musunuz? JathroN isimli fake accountunu sphere forumda ortaya çıkartmamdır. Kaldıramadı sanırım bunu. He coaxem jathron da bırakıyor mu paticigi o daha takılıcak mı gitmeden onu da söylesene? Geri kalan çok büyük küfür ve hakaretlerim ise onu staff'den neden çıkardığımızı açıklamamdır. Neden mi? Çünkü sponsor ayarlıyacağım dedi ve hiç bir şey yapamadı. Client yazdım dedi gitti ego tatmini için bu client'ı sphere forumlarında yayınladı (bunun ego tatmini olduğunu forumda kendisi de kabullendi hatta). Web design yaptım dedi bana hazır phpbb forumunu yutturmaya çalıştı. Ben de, apex de, azmodai de böyle bir adamla aynı ortamda çalışmak istemedik. Server'ı açınca da backstabber'a çıktı ismimiz. Neyse isteyen istediğini düşünür hakkımda, benim içim rahat. Bizle olan olayını da paticik'e garip garip saptırarak yansıtarak acındırmaya çalışma, sözlerin yetmezmiş gibi bırakıyorum muhabbetin de cabası neyse.[hline]Antimodes a.k.a Aerius.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...