Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Yeni ADSL fiyatlarından sonra kuzenle oturduk konuştuk ve 1 adsl 1 kabloya para ödemek yerine adam gibi bir 512 adsl alıp ortak kullanalım evlerden dedik. Dedik demesine ama alışmış insan bir kere tek başına kullanmaya acaba onun DWsi beni etkiler mi falan. Merak ettiğim ben onun üzerinden nete çıkacak isem acaba bir şekilde 256 ona 256 bana şeklinde ayarlanabilir mi? Veya 128/128 şeklinde?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Onun üzeri derken ADSL in routerı var galiba yani onun PCsini kullanmama gerek olmadan.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Abso aynı soruyu ben genel anlamda internet paylaşımı için sormuştum sanırım sanada cevap olacaktır http://www.paticik.com/forum/view.php?id=48740[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Sorun halloldu. ADSL kendi router gibiymiş kullandığımız. Bir tek çıkışına Hub koymamız proglemimizi çözecek.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar