pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ya daha önce actim diye biliyorum ama bulamadım konu baslıgını ; devam ediyoruz Ts=Turgay Şeren :) ikinci yarı başlamadan önce Ts- yok ebenin .... beee!! Güntekin-Turgay abi yayındayız! TS-harbi mi? has..... !?![hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bu konusma olmusmu ya habıden[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 lol,annemle babamla,dedemlerle izlerken tv'yi böyle bişi olsa çok iğrenç olur heralde[hline]tık! we dont die!we go to hell and regroup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 lazio gs maçını anlatırken yorum yapmaktadır abimiz,spiker maçı anlatırken turgay şeren: -ya bu simone inzaghi milan da oynayan filippo inzaghi'nin kardeşimi acaba çok benziyolar,ikiz mi bunlar? -evet,topu hasan aldı ilerliyor.. maçla alakası neydi bilemicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 1 2 3 şu üç link'e bakıp olayın doğrusunu öğrenin.yazmaktan bıktım.millet olayı abarta abarta bi hal oldu.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 tamamda zaten insanlar izlemedigi icin sasirtici geliyor "abi harbimi diyuosun!'^+%'^%" gibi soylenmeleri gayet normal, neyse ben hastayım Turgay Şerene yani kız olsaydım Bred Pitten sonra ona v...dim :D[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar