Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 en sondaki fiyata kafam...[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 adsl den baglandım nihayet ama aşırı lag var nedendir bu losda var baya bide ping ler cok dengesiz birisi 100ms dieri 250 falan csdede 1k ping var su sıralar cableden adsl ye geçerken bazı ayarlar mı cekmek lzm?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heller Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ben antalyadanım ve kabloda ne kesilme ne hız sorunu hiç bişi olmuyor tek derdim şu an yurt dışı çıkışlarında sorun olduğu için yabancı sitelere giremiyorum.128kb ile nasıl 4-5kb download hızı oluo anlayamadım bende 64kb var günün her saati minimum 9kb ile download ediyor kazaada bu rakam download ettiğim kişiye göre değişiyor bazen 16 bazen 7 kb olabiliyor. ve adsl in alt yapısı tam oturmadığı için sürekli sorunlar çıkardığını duymuştum...[hline][b]* Never Feared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 kablo modemde dl/16=upload yani 128 olursa 8kb lik upload var ve yükseltme olanağı yok dowload ile paralel yükseliyor yani iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bu gün telekomdan aradılar böle böle bir müracatınız var diye vay be.. yine fazla geçmemiş =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar