Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Nbl scriptlerinde bildiğiniz gibi bronx ayrıldığı zaman ev kurulamıyordu ben baya bi uraşmama rağmen tekrar ev kurulma olayını bulamadım kısaca ew kurmaya çalışınca. No building is allowed here şeklinde bir msg çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: Zerokull, 17 November 2003 23:15 tarihinde demiş ki: Nbl scriptlerinde bildiğiniz gibi bronx ayrıldığı zaman ev kurulamıyordu ben baya bi uraşmama rağmen tekrar ev kurulma olayını bulamadım kısaca ew kurmaya çalışınca. No building is allowed here şeklinde bir msg çıkıyor. spheremap de nobuild olayi var kaldircaksin[hline]Sicilli üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ben tum sphere dosyasini sildim ve nebula scripti koydum dunyada ilk ve tek olarak SORUNSUZ (errorsuz) bir dunay kurdum :P yani kisacasi sen spherenin icinden scripts dosyasini tamamen sil ve zebuladaki scripts dosyasini koy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 house signe On=@dclick bunu ekle belki olurr hiç kurcalama derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Flaglara bakıyorum fakat beceremedim daha açıklayıcı biçimde yazarsanız sewinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar