WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bizim ehliyetler yurt dışındada geçiyomu yoksa başka bişi falan yapmak gerekiyomu gerekiyo nasıl nasıl ne yapmak gerekiyo falan özellikle amerikada ve bi işlem yapılıyosa ne kadar sürüyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 şimdi efenim edi gelip pek guzel açıklar gene bunu da bende sölim bildiklerimi (zaten edi ile konusuydum) burdan aldıklarımız 1 yıl geçiyormuş orda ve dier sene sınavına giriyomuşsun sadece onu geçince tekrar 1 yıl uzatıyormuşsun ama mesela almanyada geçmiyo ehliyetimiz orda sıfırdan alıcan :)[hline]Grandmaster Hamburger BabacumMostors, 17 November 2003 03:22 tarihinde demiş ki: hatta siz istediğiniz şyi söyleyin ben de fiyatını söyliim mutsuz bir aşk ilişkisinden önce mutlu ve mes-ut bir iktisadi ilişkimiz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 yok benim sorduğum uzun süreli deil mesela 2 hafta - 1 ay falan bi yere tatile gittimde kiralayıp kullanmak için yaş sınırı yok dimi ben göztepe taraflarında bi yerde bi kaşemi ne öle bişi vuruluyo die duymuştum ama işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 söylemişya dynamick burdaki ehliyetler orada 1 yıl geçerli diye[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 peki bi sınav gibi bişey warmı yoksa sadece paramı yatırıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Türkiye Turing Otomobil Kurumu'na başvuracaksın. Orda tüm belge işlerini halledebilrsin. Zor bir işlem de değil bildiğim kadarıyla. Sınav falan da yok. 4.Levent civarlarında bir yerde olduğunu biliyorum. 118'den telefon numaralarını alıp danışabilirsin. Gerekli olan şeyler: Fotoğraf Ehliyet Ruhsatlar Gideceğin ülkede geçerli araç sigortası[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 İsviçrede geçmiyo TR ehliyetler ayrıca sınavda var ve geçmesi çok zor.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ehliyetinizi gitmeden evvel Beynelminel yaparsanız gittiğiniz heryerde yerde belli süre geçer. Yapıldığı yerlerin adını tam bilmiyorum ama Ankarada Anıtkabirin yanında bir yerde yapılıyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ben söyledim işte beylenminel olayını... işte 118'den numarasını öğrenin ilgili kuruluşun. Oraya danışırsınız daha detaylı.[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar