Head Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ya tabi birikim lazım boş durmuyoruz yani[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ÖSS kolay bir sınav, ÖSS'in olayı zamanını iyi kullanamak sana 5-6 saat versinler ÖSS den full çıkartırsın önemli olan o 180dk lık sürede 180 soruyu doğru yapabilmek.. o da çok soru çözüp artık ben bu soruyu biliorum yöntemini düşünmeme gerek yok dierek çözersen oluo, sadece işlem yapiosun . tabi bu sayısal için geçerli :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: fizban, 17 November 2003 21:30 tarihinde demiş ki: ikinci dönem egesistem sınavlarını bi dayasınlar, hayattan soğuyacaksınız .. hoş onu herkese dayamıyolardı galiba, emin deilim .. :)[hline]benim babam da zenciydi .. bıraktı ! muahahahaaa teşhis yerinde..... :D[hline] ^._.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 egesistem (bir dershane daha vardı ama adı gelmiyor, onunkile daha güzeldi) sınavlarına isteyen girebiliyordu[hline] ^._.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: Head, 17 November 2003 21:48 tarihinde demiş ki: ya ben kasmıyorum çünkü sınav kolay. yani 2 ay felan çalışsam çok kolaylıkla 280 290 yapabileceğim sınavlar[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Seni biri çok feci kandırmış gel bi fenbilimlerinin yıldızlı testlerine bakta(gerçi bu sorular öysde zor sayılırdı) 2ayda yapılıcak biyoloji sorularını gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar