jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 sabah 8.30 da gırdım teker teker aıcklıyım gıreceklere turkce kolay gıbım yanı kolay olsada ben hep yanlıs yapıyorumya :p sonra mat da kolay ama ıslem yapıyosun zaman gıdıyor geo danda baga soru yaptım kı ben geo ozurluyum sonra fizik basit di biyoloji ve kimya normal zor gibiydi tam hatırlamıyorum bakalım kac gelcek su andada 2. donem sınavda :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ehe akşam 4 dede ben giricem biraz daha iblgi versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ya aklımda kalan soru yok ole olsada dogru olu olmadından emın deılım walla gırenler warsa solesın baska :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ben a kıtapcıgıydım bıyo son soruyu e yaptım sanırım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 eet 2. donemınde bıtelı cok oldu yorum yokmu yaws[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: aquila, 16 November 2003 13:43 tarihinde demiş ki: giren varsa sölesin soruları[hline]Love is just a word (aka sapım) Hahaha :) Mat zor degildi ama uzun surdu Fizik kimya cok zor degildi geo bio turkce kolaydı tarih ile cografya bu sefer kolay degildi Bence bayagı iyi bir sınavdı...[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Girdim çıktım :) Kontrol ettim 8 puan daha yükselmişim. Gözlemlerim, Geometride fazla seçici soru yoktu ama matematikte uzun işlem çok vardı. Fizik kimya çok kolaydı biyoloji normaldi. Türkçe eskilerine göre kolaydı.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 eet geo kolaydı cunku bende soru yaptım :p nse su geo olayını cozmem lazım dedıgım gıbı mat cok zaman olduruyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Ben bütün sınavı gözebilenlerin sosyala ayırdığı vakiti matematiğe ayırmak zorunda kalıyorum genellikle ama bazen 15-20 dakka artıyo :) İlk deneme sınavında baya çözmüştüm sosyal[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Matematik ve Geometri çok kolay değildi özellikle Matematik mat dan 4 geometriden de 2 boşum var türkçe kolaydı, Tarih de bazı ikilemde kaldığın sorular vardı coğrafya ve felsefe basitti bu arada TM yim :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ooo yandın sen :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 heycanlandım sımdı yukluyorlar sıteye sonucları[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bu ne deneme heycanı gençlik. Daha 3. denemeyi oluyosunuz. yaklaşık 35 tane kaldı :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 olsun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 adamlar gaza geldi.( bu arada sınawa 1.5 hafta kala iki günde bi olmak üzere 3 sınaw varmış galiba. süfer bişey.)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bu bana kaçtı resmen:) 4.00te girdim(girdi?) akşam cevaplara bakınca dumurlardan dumurlara uçtum bio 5 kimya 5 fizik 1boş(yippieee) 6yanlış 2 boş mat, 4boş geo 4yanlış türkçe özellikle feni kontrol etmek bayağı acılıydı bide her Allahın kulu süper yapmış uyuz oldum, memlekettteki tek salak benim herhalde??[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) Ardethe bani aydınlattığı için teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 hangi şubedesiniz bakırköy var mı?[hline] ^._.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Sabah 8:30da Kadıköy 4te girdim Matematik hariç hepsi kolaydı tabii coğrafya ve felsefeye bakmadım[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 hay ben bu fen bilimlerinin sitesinin altyapısına emi sınavın ertesi günü giremiyosun çok yavaşlıyo be!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 of utanıyorum 242 sayısal yaptım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Abi sayısalım 205 sayısal 230 ea yapmışım ya[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 benimde sözel 226 ama FMyim fgbıufjb[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 onebe[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ya ben kasmıyorum çünkü sınav kolay. yani 2 ay felan çalışsam çok kolaylıkla 280 290 yapabileceğim sınavlar[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ya 4. sınav ne zaman ?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar