Draven Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 Kimler sever, kimler dinler? Kimler bilir, kimler bilmez? Cok guzel, ve siki bir grup. Fakat anladigim kadariyla pek bilen veya ilgilenen yok gibi. Asil olay front man Zakk Wylde' ve adamin sololarinda bitiyor. Ama diger bir ozelligi ise ickiye ve icmeye verilen onem(isimdende anlasildigi gibi) :). Bilmiyenlere bir kac sarki onermek isterim; No more Tears Just Killing Time Sold My Soul Graveyard Disciples Enjoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 başlamışken bunların lyriclerinide submit etsende db gelişsi *! umutla bakar *[hline]I wanna stand with you on a mountain, I wanna bathe with you in the sea. I wanna lay like this forever, Until the sky falls down on me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 ok dur bi bakayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 No More Tears The light in the window is a crack in the sky A stairway to darkness in the blink of an eye A levee of tears to learn she'll never be coming back The man in the dark will bring another attack Your momma told you that you're not supposed to talk to strangers Look in the mirror tell me do you think your life's in danger here, yeah [CHORUS] No more tears Another day passes as the night closes in The red light goes on to say it's time to begin I see the man around the corner waiting, does he see me? I close my eyes and wait to hear the sound of someone screaming here [CHORUS] So now that it's over can't we just say goodbye? I'd like to move on and make the most of the night Maybe we'll fuck before I leave you this way Your lips are so cold I don't know what else to say I never wanted it to end this way my love my darling Believe me when I say to you in love I think I'm falling here [CHORUS] --- Just Killing Time I sit reflecting I feel the end has begun It seems my days now mirror the setting sun So many places that I have been This ride that was long seems so short in terms of now and then For All that has been And All that is All that's to be Lord, I'm just killing time And time's killing me Dead man breathing, just taking up space Calloused and weathered like the lines on one's face Dead man breathing, my conscience is bare The lining of my soul is torn yet I no longer care For All that has been And All that is All that's to be Lord, I'm just killing time And time's killing me --- Sold my soul Without you woman by my side I'm contemplating suicide torn from all my pride A man tells me, son that ain't the way Gonna make a deal with you child Gonna live another day Just sign right here son Everything will be alright CHORUS: *Oooo-oh Ain't nothing I wouldn't do *Oooo-oh All & everything for you *Oooo-oh Your love is all I know and ever knew *Oooo Therefore I have sold my soul for you *Oooo-oh *Oooo-oh I was told by this man it would be worth my while He'd return me to my woman Return me to my smile ---- It's all I ask for in this life Whatever's wrong son he told me he'd make right Just sign right here child Everything going to be alright CHORUS All for you SOLO Just sign right here son Everything going to be alright CHORUS OUT SOLO --- Graveyard Disciples Graveyard disciples march into the fields Existence through destruction The bodies beneath the wheels The trip into the black Life's dying fall Born to pull the trigger Fuel to feed the hate Innocence is shattered The blood that cripples the hand of fate The trip into the black Life's dying fall The trip into the black Life's dying fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 buraya diil lyricz e[hline]I wanna stand with you on a mountain, I wanna bathe with you in the sea. I wanna lay like this forever, Until the sky falls down on me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2002 tamam yaptim :D [Bu mesaj Draven tarafından 02 Ağustos 2002 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Arkadaslar biriniz bile dinlemedimi ya? En azindan deneyin. Bakin su siralardaki nu-metal kargasasi arasinda inanin ilac gibi gelicektir. Hard Rock/Heavy Metal karisimi birsey desem ilginizi cekermi acaba? Ya suanki cabam kime sorsam turkiyede kimsenin haberi olmamasi idi. Walla kendim cok begendigim bir grup (aslinda Zakk Wylde in hayraniyim) oldugundan oneriyorum. Ve bunun yaninda halen inat ediyorsaniz en azindan No More Tears 'i denemenizi emrediyorum! :D Yinede isar ediyorsaniz, avucunuzu yalayin emi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Tamam seni mi kırıcam çekiyorum "No more Tears"ı[hline]I wanna stand with you on a mountain, I wanna bathe with you in the sea. I wanna lay like this forever, Until the sky falls down on me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 bu no more tears ozzynin soledii no more tears mi? eer oysa cekmicem de ;)[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Evet Bathory Ozzynin soyledigi no more tears, ama bu versiyonu oneririm. Zati Zakk Wylde ozzynin eski gitaristi idi. Bunun disinda Sold My Soul 'da guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 hmm o zmn sold my soulu cekeriz.simdi baska bisi cekiorum o bitsin valla cekicem.bak harbi cekicem yemin ederim aaa inanmiyo ya walla cekcem bak :P[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Hehehe, zorla degil yani :D ama yinede emrediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Spoke In The Wheel'ı çektim ben değendim acaba başka önereceğin parçaları var mı ?[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 Var tabi, ancak bek benzer degiller Spoke in the wheel'a ama genede vereyim. Between Heaven and Hell Speedball (adam akustikden maximum performans cikarmis) Rust Lords of Destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2002 dear draven; no more tearsi cektim.dinledim.idrak etmeye calistim.simdi de aciklamaya calisicam ;) valla kusura bakma ama ozzynin soyledigi no more tears ile bu arkadaslarin soyledigi arasinda ohooo ;) gerci bu benim fikrim sana kalsa black... daha guseldir ;) neyse diger sarkilara da bakicaz *Yeni emirleri umutla beklemeye baslar* ;)[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2002 Tabi haklisin zevkler ve renkler tartisilmaz. Neyse, yeni emirler geliyor! :P Bored to Tears Hey you(Batch of Lies) Beneath the Tree* Lost My Better Half *Kesinlikle dinle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Upliyorum! Biladerler Hanimefendiler Acin gozunuzu, soad moad, korn morn dinlemeyin, yola gelin, BLS dinleyin hadi size ozel bir kac sarki daha onerim! The Rose Petalled Garden T.A.Z. The Beginning... at last Stronger than Death - Incomming Transmission - METAL MILITIA! BIGGEST ARMY OF THE YOUTH - Join the Army Be a part of the salvation, Be a soldier, Be THE BEST! Metal Militia! JOIN UP TODAY!!! End of Transmission[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Sir ! Yes Sir ! Mükemmel bir grup. Zakk süper bir eleman Şiddetle tavsiye ediyorum[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Adamin bu show programinda cekilmis bir videosu, super komik birsey, ayni zamanda performansinin kisa clipleri var Burda (Windows Media Player Stream) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 aabi bilmiomusunuz bu grubu adına irc kanalı bile var harbi şaşırdım zakk amca raaatlıo bu grupta ozzy baskısından sonra :) harbi orgasmatrik şarkılar[hline]Schlag die Schlacht Leb wie Du Willst Ich kenn keine Not Und Keine Angst vorm Tod Schlag die Schlacht Du hast die Wahl Ich hab ein Herz aus Stahl God Hates us all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Vaybe okadar zaman girme su muzik forumuna Adamlar balck label society hakkinda konu bile acmislar, Ben kalmisim disarda acikta kalmis Gardiyan gibin, Bu grup un dinliyecekseniz en iyi albumu olan Blessed hell Ride ini dinleyin. Mukkemel otesi bir grup ve albumdur., Albumde bir kac sarkida Ozzy yine girmis araya. Ama olsun indire bilen varsa BLACKEND WATERS i indirsin pisman olmazsiniz[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 biri bana seslenmiş monster hort yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 5 yıl sonra bir anda aklıma geliverdi. Dur bi fire it up'layım derken farkettim, yeni albüm çıkartmışlar. Tek bir parça dinledim şimdilik ama o da yetti. 10 numero. http://www.youtube.com/watch?v=KrCMWS_fB4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 hastasıyımdır BLS'in. yeryüzündeki en iyi gitaristtir bence zakk wylde. david gilmourdan sonra tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 daha dün indirdim diskografiyi ama son albümü dahil etmemişler onu ayrıca indirmem gereg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar