Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladin realm abilitileri

copperelf

Öne çıkan mesajlar

abicim aop e dikkat edin ve hafife almayin 3 lvl aldiginiz normalde kazanamacaginiz savaslari kazadirir savastan kastimda stealterlara karsi vs cunku gercekn cok etkili bi ra[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 7L8 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L1 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 2L8 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

avoidance of pain her lvl inda %10 melee dmg absorb alirsin 3 lvl alinabiliyo max =%30 melee dmg absorb for 60 sec 15 dk. bir kullanabiliyosun super bi abilty toplam 19 puan ve oncesinde aug cons 3 alman gerek merc tede boyle bisi olmasini dilerdim havada kapardim yani[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 7L8 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L1 - Kay
Astinus lvl 50 Paladin RR 2L8 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

Bana sorarsan, ilk alinacak ra FH, sonra da kesinlikle Purge cunku diger tanklar gibi determination olmadigi icin uzun sure mezli kalmak insani bayagi üzüyor ve de mezli oldugun için FH vs gibi diger RA larini kullanamiyorsun.

Ip ye gelince bence IP ilk etaplarda paladin icin luks, cunku paladinler icin cok pahali. RR5 e kadar hayatta kalmana yarayacak MOB(1h), MOP(2h san) ve Mastery of pain, tireless (devamli sprint) gibi pasifleri alip, IP puani biriktirdikten sonra RA respec etsen daha iyi olur.[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda
Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel
The Hun/Kay
Sosyal ağlarda paylaş

abicim en bastan 3 lvl almana gerek yok zaten al 1 2 lvl ini 10 puan aug cons a gitse ilk lvl 3 2. lvl ı 6 puan 19 puana %20 absorbun olcak 1 dk lagina cidden hayat kurtariyo ve 15 dk da bi kullanilmasi gercekten super her combatta kullanabilirsin demek oluyo bu[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L0 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay
Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...