hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 siz kasin klubu kurun pdf ler ve kitap lar benden :) 3rd + whitewolf ... haydi size gaz ..biz yapamadik bari siz yapin :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 yemekhanenin üstü büro varya oraya baş vurucaksin .. klup kurman için sana bi dilekçe örneği bire yapman ve hazirlaman gereken döküman listesi vericekler .. ayrica en az bir (1) öğretmen den onay alip klübünüzü gözleyeceğine dair garanti vermesi gerekmekte .. ha birde en az 200 kişiden açilsin diye imza alman lazim ( biz 500 ü bulmuştuk )... diyeceksin "bunnari bilion da sen nie birdaha yapmadin , ne üşengeç adamsin"... o aldiğin formda okuyacağin gibi bir kere bu şekilde kurucu uye olarak bir klube giren yada klübü kuran kişiler başka bir klüpte kurucu ,asil ve yönetici üye olamiyor.. :( rules are rules[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ee ne oldu olay? ben hala aynı gazla bekliyorum da nete girme problemleri yaşıyordum...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar