goldenice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ben bilgisayarımdaki kısa filimleri nasıl bir vcdye çevirebilirim daha doğrusu bir cdye birden fazla filmi vcd formatında yüklesem bunu vcd playerda çalıştırabilirmiyim eğer çalışmıyorsa bunları nasıl birleştirip tek flim haline getirebilirim şimdiden yardımlar için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Hiç denemedim ama önce mpeg leri bir "Mpeg Join" programı yardımıyla birleştirsen sonra da Nero ile vcd formatında yazdırmayı denesen olabilir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 öncelikle nero ile mpg formatında bir videoyu vcd plyerlerde çalışabilecek hale getirebiliyor muyuz(ben cd writerı 3 gün içinde alacağım o yüzden fazla birbilgim yok bu konuda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 evet getirebiliyorsun[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Nero ile videoCD yapım kısmı açılıp içine atarsın cd dolana kadar sonra o kendisi hepsini videocd olarak yazar.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ayri ayri hepsini yapabilirsin cunku bende oyle muzik vcd leri var ve her sarkiyi ayri ayri kaydetmisler daha iyi oluyo sarki atlatir gibi klip atlatabiliyosun..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Xp kullanıyorsan movie makerı aç biraz karştır videoları birleştirme fonksiyonu var istediğin videoları birleştirdikten sonra kaydet kaydettiğin filmi yaz cd'ye al sana vcd.[hline]hasanSemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 avseq1.dat avseq2.dat seklinde yazilacak dosyalari sirasiyla gosterecektir vcd de. Tabi nero gibi birseyle yaparsan direk bu islemleri yapar rahat edersin.[hline]It is my destiny to be a stranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ok saolun yani benim mgp(ile mpeg aynı şeyler mi?) dosyaları nero ile cd ye yazarsam vcd playerlarda çalışacak yardımlar için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar