DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 filmde askerler etek giyiyorlar ve brad pitt in bacakları çok ince olduğu için başkasını bacakları eklenmiş..yani üst kısım brad pitt alt kısım başkasının...[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) [Bu mesaj canbir tarafından 10 November 2003 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bizde matrix te gördük arkadaşla, gemiyi gördük arkadaş vikingler derken ben spartalılar olduğunu iddia ediyordum sora zoom out olunca oha olduk iyice abartılınca ki abartmışlar dedim, ama aslında değil. Toros dağlarında ki ormanlarn (evet tamamı ormandı onların) Romalılar için donanma yapmak için biçildiğini hatırlayınca. Bu mümkün zaten triremeydi orda ki gemiler dikkat ettiyseniz. Film gayet başarılı gözüktü bana... Anthony Quinn geçen kış vefat etmişti değil mi? unutmuşum öldüğünü yahu..[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 biz edebiyat hocamızla gitçekmişiz: Selime'yle peh phe[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 abi selime geçen sene bizi hititlere götürmüştü böle bikkaç ders sora da çok üzülmüştü götüremeyince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 akhilleus ya da hektor rolünde johny depp oynuo sölentisi wardı bugün bizim oralarda ben karıştırdım zaten kim akhilleus'u kim hektor'u oynayacak:) ama bişey kesin orlando parisi oynayacakmış[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Acchilleus-Brad Pitt Hector-Hulktaki adam[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 orlando nun paris'i oynaması karizmayı çizdirdi ama paris kahpe adamın teki helen'i kaçırıyo savaştan kaçıyo achilleus'u okluyo faln yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 orlando nun ismi okçu ya çıktı ya artk her filmde okçu okçu gezer paris boşuna apollon un en sevidiğ kahraman değil :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: Khirsah, 15 November 2003 10:21 tarihinde demiş ki: Hector-Hulktaki adam[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! eric bana yani eheh[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 paris e noluyo du aklıma gelmedi ölüyodu galiba da kim öldürüyodu merak ettim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar