Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hala Uo Oynayan Varmı?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Ben oynuyorum.Ama bağımlılık derecesinde değil.Çünkü nebula sorunalrı falan(da avr ama)baydırdı oyunu.Yenilik aramaya başladım shadowbane çıksın ona gidcez:D[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)
Sosyal ağlarda paylaş

nebulada vendoruma mal koyuyordum
şimdi sorunlar yüzünden onu da yapmıyorum yıllar sonra uo tamamen silindi.
nebula geri gelince yinew vendoruma birşeyler koymakla yetineceğim.baydı.
oside olsam baymazdım o ayrı.[hline]
There is a peace I am searching
There is a freedom I'm depending on
There is a pain that's never ending
There is a rain falling only on me
There is a dream I am living
There is a life I am dreaming of
There is a death I'm awaiting
There is a home I am deserting
Sosyal ağlarda paylaş

Talamh Lore u öneririm UO oynamak isteyenlere
gerçi o akdar sevilecek bi shard deil kimileri için, çünkü yabancı, elit bi oyuncu kitlesine sahip ve rp shardı

Mytharria nın yeni dünyası[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

yuh bi de arabani sat evini ipotek ettir? naptin sen, alacagin bi tane 20 dolarlik box+ayda 10$
ki sorun para ise ben osiye verdigim paradan cok daha fazlasini cikardim o ayri.

sanane shardinda acilmasindan itibaren yaklasik 1-1.5 sene gibi oynadim. sonra arkadas grubu kalmamasi ve server oyuncularinin sikinti yaratmasi nedeniyle biraktim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dark-dr, 07 Mart 2003 22:05 tarihinde demiş ki:
ehue uo yu freeshardlari kistas alarak curutmek de iyiymis. yahu uo zaten oside oynaniyor, nebulada veya x freeshardda degil ki? nebula kapansa uo bitti o zaman yani? ehe

türkiyede uo ne yazıkki freesharddan ibaret genel yapı itibari ile
osiyi ele alacak kadar çok player yoktur die düşünüyorum.
yani haklısın aslında türkiyede uo falan oynanmıyor.oynandığı sanılıyor[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında adam gibi adamlar toplanıpta bi yerin yönetimini alsa, sonra o her zaman bahsedilen ama hiç karşımıza çıkmayan "elite" kesim oynamaya başlasa gayet güzel UO oynanan yer olur. Exile'da ortam iyiydi, en azından iyiye gidiyordu, sonunda onu da Hakk'ın...
Sosyal ağlarda paylaş

Ethernass pure rp shardı yani powerplay anlayışıyla oynayanı sövüyolar diyecem ama yalan olacak çünkü o powerplayer geçerli bir backgroung[karakter özgeçmişi] yazamadığı için sharda bile giremiyor.Yani mukemmel[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Sosaria 4ever
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...