Xaero Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Cidden merak ettim hala o oyunu bağımlılık derecesinde oynayan kaldımı?[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ben oynuyorum.Ama bağımlılık derecesinde değil.Çünkü nebula sorunalrı falan(da avr ama)baydırdı oyunu.Yenilik aramaya başladım shadowbane çıksın ona gidcez:D[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 nebulada vendoruma mal koyuyordum şimdi sorunlar yüzünden onu da yapmıyorum yıllar sonra uo tamamen silindi. nebula geri gelince yinew vendoruma birşeyler koymakla yetineceğim.baydı. oside olsam baymazdım o ayrı.[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Talamh Lore u öneririm UO oynamak isteyenlere gerçi o akdar sevilecek bi shard deil kimileri için, çünkü yabancı, elit bi oyuncu kitlesine sahip ve rp shardı Mytharria nın yeni dünyası[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 phoenix rising bile kapanmış :( uo oynatan kaldımı kine?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 en son 3 ay once 1 oside takiliodum onu hatirliom yakin gecmiste[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Kaldı tabi, kalmaz mı? Herşey bi yana UO ölmez. Tamam yenileri gelir ama o oyun öyle kolay kolay ölmez; gerekirse diriltirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 cs gibi onunda bokunu çıkardılarki yok speed yok bilmemne kafeler açıldı mertlik bozuldu.UO'ya Nebula die hitap eden "hadi nebula oynıyalım" dien tipler oldukça da çürüyüp gidecek[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 'Uo bırakılmaz,Uo'ya ara verilir.' derim Ben de ara verdim,ilerde guzel bi server olursa oynayabilirim.[hline]Beni sevmeyeni Dani Filth kovalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ehue uo yu freeshardlari kistas alarak curutmek de iyiymis. yahu uo zaten oside oynaniyor, nebulada veya x freeshardda degil ki? nebula kapansa uo bitti o zaman yani? ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 tamamda uo yo para vermek pek mantıklı gelmiyo şimdi .. 4 kutu oyun alcan üstüne ayda 15$ vericen.. ohoo.. Doac desen ayrı bişi.. uo nun yanında solda 0 özgürlük.. işallah eve sB fln didircek bu açlığı :P bu arada dark sen UO oynuyomuydun? (freeşardlarda)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 yuh bi de arabani sat evini ipotek ettir? naptin sen, alacagin bi tane 20 dolarlik box+ayda 10$ ki sorun para ise ben osiye verdigim paradan cok daha fazlasini cikardim o ayri. sanane shardinda acilmasindan itibaren yaklasik 1-1.5 sene gibi oynadim. sonra arkadas grubu kalmamasi ve server oyuncularinin sikinti yaratmasi nedeniyle biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Elan Realms rulz. 2. SNN olarak ordayıs kalabalıkça[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 hehe ben yine coştum açtım evde hemdi serverimi beklerim herkesi (4 kişiye kadar alıyo walla dial ım hem de) gelin dizi çekelim.en sevdiim iş benim walla kamera sıtooop! oolmuyor ollmuyoorr baştan alıcaz ooof of! ehehe[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: dark-dr, 07 Mart 2003 22:05 tarihinde demiş ki: ehue uo yu freeshardlari kistas alarak curutmek de iyiymis. yahu uo zaten oside oynaniyor, nebulada veya x freeshardda degil ki? nebula kapansa uo bitti o zaman yani? ehe türkiyede uo ne yazıkki freesharddan ibaret genel yapı itibari ile osiyi ele alacak kadar çok player yoktur die düşünüyorum. yani haklısın aslında türkiyede uo falan oynanmıyor.oynandığı sanılıyor[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Aslında adam gibi adamlar toplanıpta bi yerin yönetimini alsa, sonra o her zaman bahsedilen ama hiç karşımıza çıkmayan "elite" kesim oynamaya başlasa gayet güzel UO oynanan yer olur. Exile'da ortam iyiydi, en azından iyiye gidiyordu, sonunda onu da Hakk'ın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bırak oyna soldat ya ezer geçer hepsini heh[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 NBL öyle bi yer hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ya ben aos u aldım onna gorecez bakalım nasıl oynucam am hastalık olablir bende tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ben günde 1 saat falan ethernass'ta oynuyorum oldukça mutluyum[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 müthiş bir bg yazdım bende geliyorum ethernass'a[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 benim 2 gündür krizim tuttu, uo-turk'te oynadım yarım saat falan server göçtü. Ethernass'ı deniyim dedim, onunda sitesi yapım aşamasında, :( bir türlü giremiyorum bi shard'a.. ayrıca Ethernass RP shard'ı galiba, öyle mi?[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ethernass pure rp shardı yani powerplay anlayışıyla oynayanı sövüyolar diyecem ama yalan olacak çünkü o powerplayer geçerli bir backgroung[karakter özgeçmişi] yazamadığı için sharda bile giremiyor.Yani mukemmel[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 anladım.. çok iyi ya, site açılsın da girelim.. her background kaubl ediliyor mu, yoksa güzellik istiyorlar mı?[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Şu an kayıt işlemlerini yapabilirsin sitenin açılmasını beklemede gerek yok ama çok güzel bg istiyolar ben 3.yü yazdım ama bundan eminim alacaklar 1000 karakter falan yazdım galiba[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar