ConaN Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Verdata dosyası hangi programla,nasıl editleriz,bu programı nerden bulabiliriz... bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...[hline]ConaN The Alter Realm
coaxem Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paradise i dene derim birde hex editore ihtiyacın var[hline]TektoniK Owner ///TektoniK UO'da Yenilikler Dunyası http://www.tektonik.tk
Sailor Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 avatar patch var sonra.. o da güzel ben zamanında kullanmıştım, hatta birlikte yapan adamın serverinin bmp leri bile var, direk o şekilde editlenebiliyor.. hexeditor gerekmiyorki bu arada?[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Verdata'da neyi editlemek istediğine göre kullanacağın program değişir. Statik objelerle oynayacaksan paradise, gumplarla oynayacaksan gump patcher, yeni patchler oluşturacaksan michalengelo. ps: Sailor avatar patch ve hatta bir de very vardı galiba, onlar çok eski kaldılar. Kabul etmek lazım şu yukarıdaki programlarla mukayese edersen tam bir hammalık onları kullanmak. Ama yukarıdaki programların atalarıdır sayıgı duyarız o başka. Bu arada arkadaş hex editor değil hexadecimal decimal dönüşüm hesaplıyabilecek bir hesap makinesi demek istedi galiba. Klavyesi sürçmüştür. :P[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Öne çıkan mesajlar