Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Verdata.mul editleme...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Verdata dosyası hangi programla,nasıl editleriz,bu programı nerden bulabiliriz... bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşların
yardımlarını bekliyorum...[hline]ConaN
The Alter Realm
Mesaj tarihi:
avatar patch var sonra.. o da güzel ben zamanında kullanmıştım, hatta birlikte yapan adamın serverinin bmp leri bile var, direk o şekilde editlenebiliyor.. hexeditor gerekmiyorki bu arada?[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
Player: I CAST LIGHTNING BOLT!
Mesaj tarihi:
Verdata'da neyi editlemek istediğine göre kullanacağın program değişir. Statik objelerle oynayacaksan paradise, gumplarla oynayacaksan gump patcher, yeni patchler oluşturacaksan michalengelo.

ps: Sailor avatar patch ve hatta bir de very vardı galiba, onlar çok eski kaldılar. Kabul etmek lazım şu yukarıdaki programlarla mukayese edersen tam bir hammalık onları kullanmak. Ama yukarıdaki programların atalarıdır sayıgı duyarız o başka. Bu arada arkadaş hex editor değil hexadecimal decimal dönüşüm hesaplıyabilecek bir hesap makinesi demek istedi galiba. Klavyesi sürçmüştür. :P[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
  • Yeni Oluştur...