Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15.2.1 sacmaligi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FCa solicek soz bulamiyorum. SLi bu kadar beles yapabilirlerdi herhalde.
Bu patchle butun 160+ charlara belese +5 ring ve protective gearlari veriyolar. Herifler drop rate artiricaklarina, moblarin seviyesini dusuruceklerine, questleri fixliceklerine beles vermeyi sectiler.
Daha onceden kasipta questleri yapanlar bosuna ugrasmis oldu boyle. Artik hic quest yapasimda kalmadi.. niye +7 ring icin kasiim ki, nasisa 2 whinerin zirlamalarina uyup gene beles versinler diyemi..
Adonis/Penumbrada SK/Faction alabilecek fazla yer yok zaten, simdi herkes dolusacak, KS fest olacak gibime geliyor.

Iyice boku cikti oyunun, yakinda /level 200 komutu cikarsa hic sasirmam.[hline]Chrysaor - The Man
Golestandt - Don
Soidia - Spiritual Leader
Uklesh - Initiate
Mesaj tarihi:
Bi yandan bu kadar zamandır uğraşanlara büyük ayıp bi yandanda dengeli bi iş ama başka ve yapılması daha güç çözümler varken bunu yapmaları hakkatten saçma olmuş. Neyse ben zaten Scheol Ergodaki spiritleri geçemiyorum :-P

Ama bide gözden kaçmaması gereken nokta SK puanlarıda arttı yani yüksek lvllar içinde bir teşvik sanırım bu.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Mesaj tarihi:
O kadar manasiz olmus ki olay. Gittim enfimle 15 dkda ringleri ve protective gearlari aldim.
Etraf nooblarla dolmus, millet sadece guardian kasiyo artik PFlara girmek icin. Yuzukleri aldiktan sonra "ee simdi?" oluyosun. Adamlar PFin yarisini cope atmis resmen.[hline]Chrysaor - The Man
Golestandt - Don
Soidia - Spiritual Leader
Uklesh - Initiate
Mesaj tarihi:
benim SOL'den hoşlanmamın arada beni delirtsede en büyük sebebi questlerdi hemen hemen bütün npc ler quest üzerime kurulu oyunda sen git ergo'ya "ergo ergo ben çok uberim ama questleri yapacak kadar değilim bırak giriyim abi be içeri buralardaki tarih neymis adonis niye suyun dibinde schoeldeki olay nedri bunnarı da öğrenmiyim SL'ye ben oraya buraya gidip KS yapmak için giriyorum bırak bei rahat":yapma: diyip bir sonraki PF'ye geçilmesi hem ayıptır hem günahtır hemde terbiyesizliktir.aynen chrysaor,'un dediği gibi drop rate i arttır questleri fixle mobları kolaylaştır ama beleşe vermek ne ya?! inferno'ya girmeye filan hiç boşuna kasmıyıcam walla zamanında grid'i niye 1 CL ile girilir hale getirmediler? sinir oldum ya... boş verin abi kasmayin quest muest gibin SK'liyin 7/24 ne olsa beleşe vericekler ringide bootsu da pendemonuimda leet'lerle dolu artık lvl 2 3 ler orda dolaşabilsin die :hrr:[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn
Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Heyok Hey "It's a good day to die"
Mesaj tarihi:
abi adamlar bakti bu is bole olmucak, AO daki aktif account sayisini yaridan asagi indi dediler "arkadaşlar götü kurtarmak lazim en iyisi biz her bi boku beles verelim xp/sk yi da 10 katina cikaralim insanlar mutlu olsun ne de olsa level atlamak kolay maximum levele ulasinca 7 tane daha alt acarlar biz paralari cebe atariz zaten WoW gelinceye kadar idare ederiz WoW dan sora kimse siksen AO oynamaz" dierleri demis peki cok dogru haklisin hadi yapalim bi downtime hoooop sen git butun questleri sil[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Citirr - Clan Bureaucrat
Mesaj tarihi:
Bu nedir ya, sen kalk 8 saat dust'la ugras yok tum teame glasses icin adonis abysses de kas saatlerce ve saatlerce, straydoglari oldur, sonra bidaa oldur guildine yardim etmek icin ve sonuc 0 olsun. Az once cok iyi bir team ile hecklers spot aradik adonisde bulmanin imkani yok ve isin komigi bir cok sk kasan high levelin yaninda guildlerinden getirdikleri dusuk levelli insanlar var. insanlarin zamani ancak bu kadar calinabilir, bu kadar essek yerine koyulabilinir heralde. Oyun iyice sacmalamaya basladi bu kadarini soyliyim. Ring +5 questi icin hala eksik parcalarim vardi yeni patch geldiginde keske cikmasaydi ben saatlerce kamp yapip o parcalari toparlamaya raziydim. Sanirim Funcomun basini iyice WoW korkusu sardi baska soylenicek bisey yok...saatlerce quest kasan herkeze gecmis olsun...
Mesaj tarihi:
Valla bende sırf salak questler yüzünden SLden baymıştımki Neuro Norisand ve Chrysaor sayesinde biraz hayat bulup tekrar questlere geri dondüm.
Açıkcası bu kadar kolaylaştırmaları biraz abartı olmuş, onun yerine daha güzel ayarlamalar yapabilirlerdi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

[Bu mesaj Absolut tarafından 14 November 2003 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu yeni patchle tam olarak ne oldu? Yani şimdi ben herhangi bi Ergoya gidip konusunca direk verecekmi +ringleri yoksa mesela +ring için gidip adonis ergo ilemi konusmam lazım. Ve squba ve gözlükde veriyor mu ergo bey oglum?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
lvl 160 olman penumbraya gitmen icin yeterli ama bu level requirementsta cok sacma olmus ben 201 basıma penumbradaki her mobdan tirsiorum allahin 160i napsin orda, zaten eremitelerden gecebilirse penumbraya gidicek ohoo
WoW ciksin kesin ordayim ben hehe AO da adam kalirsa da ne oliim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Citirr - Clan Bureaucrat
Mesaj tarihi:
o dedigin
FC acgozlulugu yuzunden oyunun ıcıne etmeden,
FC acgozlulugu yuzunden kendi kendini yemeden,
FC acgozlulugu yuzunden benım oyuna olan bagımlılıgımı yoketmeden once idi :p

AO suz gayet yasiyabiliyorum artik[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Citirr - Clan Bureaucrat
  • Yeni Oluştur...