Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 comandante; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl:Kocaeli 07.08.2000 Yıl 1996 falan. Marmariste Finlandiyalı bi hatun buldum. hatun anlatıyo ama bendeki tek düşünce malum! (salakların yalandan hikayelerini mi dinliyim. çok boş oluyolar buralara gelenler. oranın paryaları) Kendimi bir anda gecenin 5'inde Marmariste bir cami avlusunda buldum. hatun bana oral sex yapmaya başladı. hem de cami avlusunda... arasıra göğe bakıyodum. minareyi falan görünce. üzülüyodum. ve tam o sırada ordan geçen yaşlı bir amcanın sesiyle iptal oldum. adam "s.k gavuru oğlum acıma" dedi. adam hacı falandı galiba. bu ne garip ülke ya... Bi arkadaş yolladı bunu bana az önce koptum yaa :D[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hahah. ama biraz sıkma da var gibi geldi bana o kadari olmaz heralde hem haci nerden anlamis gece gece kızın turist oldugunu e tabi bide o var ama guzel yinede :))[hline]paticik gurur tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 töğbe estağafurullah..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 işte bu yüzden hoş karşılanmıyo biyerlerden bişeyler kopyalayıp yapıştırılması. bi yerden sonra ipin ucu kaçıyo. bu mesaj üzerine nasıl bir muhabbet dönmesini bekliyosunuz? peki bu dönecek muhabbet paticiğe uygun mudur? yukarda rahatsızlık verebilici olduğunu belirtmen içeriğin kalitesini yükseltir mi? merak eden açar bakar kendi yerinde. buralara sıçramasına lüzum yok.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 abartmayın ya ben baya guldum sonucta fıkra gibi birsey olarak algılayın ayrıca artık biraz genis dusunun ayıp denen seyler gittikce azaliyor :) bilmem anlatabiliyormusum burda bu tip konularda bilgisi olmiyan varmıdırki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: pokemon__RIZA, 12 November 2003 15:54 tarihinde demiş ki: abartmayın ya ben baya guldum sonucta fıkra gibi birsey olarak algılayın ayrıca artık biraz genis dusunun ayıp denen seyler gittikce azaliyor :) bilmem anlatabiliyormusum burda bu tip konularda bilgisi olmiyan varmıdırki :) +1[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 heryerde herşey konuşulmaz. ayrıca eğer bi şekilde kontrol altında tutulmazsa bu tür şeylerin tadının kaçtığı tecrübeyle sabittir.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Grudge bütün yazdıklarının benzerini yazdım tam mesajımı göndere tıklayacakken vazgeçtim baymışım sanırım :D +1 Sana hocam.[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Grudge, 12 November 2003 15:49 tarihinde demiş ki:bu mesaj üzerine nasıl bir muhabbet dönmesini bekliyosunuz? peki bu dönecek muhabbet paticiğe uygun mudur? Bir muhabbet dönmesi için başlatmadım ki ben bu threadi.Sadece komik buldum, paylaşmak istedim said: yukarda rahatsızlık verebilici olduğunu belirtmen içeriğin kalitesini yükseltir mi?Hayır yükseltmez ama en azından pat diye koymamış oldum.Başlığı gören adam az açınca ne görüceğini tahmin edebilir said: merak eden açar bakar kendi yerinde. buralara sıçramasına lüzum yok Eski bir itiraf sanırım, arkadaşım bana gönderdi benim de hoşuma gittiği için paticik la paylaşmak istedim.Art niyetim yoktu.Eğer yaptığım yanlışsa, adminler kapatır zaten topici.[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 komik bölümümüz var mesela. oraya yollarsın, eğer sitenin içeriğine uygun görülürse yayınlanır. eğer foruma atarsan herkes bu konudaki kendi benzer tecrübelerini açıklar ya da konuyla ilgili görüşlerini bildirirler. bi de bi mesaj beni rahatsız ediyosa bu rahatsızlığımı belirtmem için adminlerden birinin gelip kızmasını beklemek saçma olurdu. şu soruyu da sormadan edemicem yukardaki mesajı bi kız arkadaşınıza ya da ailenizden bi bayana yollar mıydınız? [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 12 November 2003 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: pokemon__RIZA, 12 November 2003 15:54 tarihinde demiş ki: abartmayın ya ben baya guldum sonucta fıkra gibi birsey olarak algılayın ayrıca artık biraz genis dusunun ayıp denen seyler gittikce azaliyor :) bilmem anlatabiliyormusum burda bu tip konularda bilgisi olmiyan varmıdırki :) ya iste dogru bi laf, niye fikra olarak algilamak yerine her b.ka comak sokup icine ediyor herkes anlamiyorum, okumak istemiyorsan okuma...Bu olay bu kadar basit adam uyarisinida koymus.Uyarisini koydu diye herseyi yazmaya hakki yok tabi ama sonucta uyariya uygun bi konu yazmis.Birakin insanlari biraz özgür kalsin yaw.Herkes namus bekcisi kesilmiyo mu türkiye de tab oluyorum.Arkadaslar biraz özgür birakin susun.Fikra okurmus gibi okuyun gecin sunu herkesin bildigi konular, okulda burda okuduklarinin 100 kati agir küfürleri duyarken milletede susun hoca ayip mi diyosunuz hayatin gercekleri bunlar.[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Grudge, 12 November 2003 16:02 tarihinde demiş ki: şu soruyu da sormadan edemicem yukardaki mesajı bi kız arkadaşınıza ya da ailenizden bi bayana yollar mıydınız Abi kusura bakma da ben alakayı kuramadım...[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 aıp aıp!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 peki ben yanlış anlamışım bu forumun olayını. madem böyle istiyosunuz devam edin.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Grudge, 12 November 2003 16:02 tarihinde demiş ki:şu soruyu da sormadan edemicem yukardaki mesajı bi kız arkadaşınıza ya da ailenizden bi bayana yollar mıydınız? [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Ne alaka? Pardon anlayamadim[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Obscura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 oha be çok yalan sıkmış galba biraz :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Valla ben arkadaşın yalancısıyım.[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 LoL:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Grudge +1[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Grudge, 12 November 2003 16:02 tarihinde demiş ki: komik bölümümüz var mesela. oraya yollarsın, eğer sitenin içeriğine uygun görülürse yayınlanır. eğer foruma atarsan herkes bu konudaki kendi benzer tecrübelerini açıklar ya da konuyla ilgili görüşlerini bildirirler. bi de bi mesaj beni rahatsız ediyosa bu rahatsızlığımı belirtmem için adminlerden birinin gelip kızmasını beklemek saçma olurdu. şu soruyu da sormadan edemicem yukardaki mesajı bi kız arkadaşınıza ya da ailenizden bi bayana yollar mıydınız? [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 12 November 2003 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] yan gine kavga cıkıcak ama kardesim suan bunu netten bi bayan arkadasımızda okusa inan gulup gecer yeterki kafalar dar olmasın sonucta cokta acik ifade edilmemiş olaydaki eylemler kasma lutfen seni anliyorum ama bu sekilde bir suru topic var canım kardesim benim opuyorum seni :) gül bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bariz yazış olmakla birlikte çok saçma, ayrıca !!!!XXX18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER OKUMASIN^^^!!! gibi bi başlık koydyğundan birçok kişi merakından girecektir, keşke itiraf.com da bırakılsaydı buraya taşınmasına gerek yoktu.[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 lol süpermiş ama palavra olduğu belli ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 olm doverim lam sizi :D adam bizimle paylasmak istemis okadarda acik degil gercekten lutfen yapmayın kızıcaksınız ama konusmak icin konusuyorsunuz :( diziler , filmler adamlar neler gosteriyor neler konusuyor :( asalım isterseniz arkadası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 siz bide erotik itiraf.com mu ne ona girin orda ne atıp tutuyolar ama doğru olanlarda çoğunlukta (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Demek ki neymiş, ismi Pokemon diye ciddiye almamazlık yapmicakmışıız[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 oha be çok yalan sıkmış galba biraz :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Valla ben arkadaşın yalancısıyım.[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 LoL:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Grudge +1[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Grudge, 12 November 2003 16:02 tarihinde demiş ki: komik bölümümüz var mesela. oraya yollarsın, eğer sitenin içeriğine uygun görülürse yayınlanır. eğer foruma atarsan herkes bu konudaki kendi benzer tecrübelerini açıklar ya da konuyla ilgili görüşlerini bildirirler. bi de bi mesaj beni rahatsız ediyosa bu rahatsızlığımı belirtmem için adminlerden birinin gelip kızmasını beklemek saçma olurdu. şu soruyu da sormadan edemicem yukardaki mesajı bi kız arkadaşınıza ya da ailenizden bi bayana yollar mıydınız? [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 12 November 2003 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] yan gine kavga cıkıcak ama kardesim suan bunu netten bi bayan arkadasımızda okusa inan gulup gecer yeterki kafalar dar olmasın sonucta cokta acik ifade edilmemiş olaydaki eylemler kasma lutfen seni anliyorum ama bu sekilde bir suru topic var canım kardesim benim opuyorum seni :) gül bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bariz yazış olmakla birlikte çok saçma, ayrıca !!!!XXX18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER OKUMASIN^^^!!! gibi bi başlık koydyğundan birçok kişi merakından girecektir, keşke itiraf.com da bırakılsaydı buraya taşınmasına gerek yoktu.[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 lol süpermiş ama palavra olduğu belli ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 olm doverim lam sizi :D adam bizimle paylasmak istemis okadarda acik degil gercekten lutfen yapmayın kızıcaksınız ama konusmak icin konusuyorsunuz :( diziler , filmler adamlar neler gosteriyor neler konusuyor :( asalım isterseniz arkadası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 siz bide erotik itiraf.com mu ne ona girin orda ne atıp tutuyolar ama doğru olanlarda çoğunlukta (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Demek ki neymiş, ismi Pokemon diye ciddiye almamazlık yapmicakmışıız[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar