Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Muhabetin geçtigi kişiler soruyu soran kız = Kız 1 soruyu cevaplayacak olan kız = kız2 arabulucu= ben *!Şimdi bi kız ark tel la aradı* Kız 1=ya bi soru var mat de yapamadım nete girsene sorim bi yaparsın belki Ben= oke netteyim zaten gel bekliyorum Kız1= bak integral ben hiç anlamdım yazıyla yazıcam:) kök içinde (x-1)/x üzeri 5 çarpı dx en başında da integral işareti var.. biraz komik oldu sanki :)) Ben= tmm dur çiziyom kagıda bakim dogrumu Kız1=çalışamıyorujm hastayım acı:(ve yardım et:P şu garibe yani tecrübeli bi şahış olarak Ben=tmm bak bakim bölemi soru http://dynamania.sitemynet.com/mat.gif Kız1= ayy inanmıyorum ya resim mi çizdin :)) [b]Ben= dogru demi? Kız1= evet oyle çözücenmi? ben= evet bisn bakıyorum *!Baktım yapamıyom hemen icq ya bakındım bi baktım matematik okuyan baska bi kız ark var , direk kaynadım tabi simdi kız2 dahil olur* ben= vay selam naber, bak acil bişi lzm bana sen mat okuyodun demi şu soruya baksana bi nası yapıyoduk Kız2= hm du bakim , *!aradan baya bi zaman geçer ben bekliyorum* ben= ee ne oldu nettin baktınmı Kız2=ya ne yaptın sen demin bilgisayar göçtü bak linki ver bidaha ben= yok bişi yapmadım valla aha link.. kız2= bak tıklıyorum bişi olmaz demi pc ye ben= yok yok tıkla kız2= oke bakıyom aha bisn çözim yollarım sana *!bu sırada dier kız ark yane kız1* kız1= baska soru daha var aha bak böyle *!dosya gonderme açılır icq da bi bakarım 350kb oha olurum* ben= ya güzelim şunu gif olarak kaydetsen 2 kb tutuyo alt tarafı hem hemen gelir yorulmayız kız1=ya ben gif falan bilmiyorum al işte ya ben = bak paintte kaydediyorsun ya dosya ismini yazdıgın yerin altında bi menu var oraya tıkla gif i seç sonra kaydet bukadar *!aradan 3-4 dk geçer* kız1=ya yapamıyorum alsana böyle bend egif falan yok hem zaten hastayım başımd agrıyo *!dosya gonderme tekra racılır bende mecbur kabul ederim ama hata olusur kesilir* *!bu sırada kız2 soruyu çözer ve dosya gondermeden yollar bi bakrım oha 600 kb* ben= ya bütün kızlar aynısınız yani kız2= nie..? ben= ne bilim bmp olarak kaydediyonuz da dosyaları ondan şey ettim... *!sonra klasik gene baslarım anlatmaya bole bole yapıacn diye* *!dogal olarak oda beceremez ve * kız2=x üzeri 5 - (x-1) 5x üzeri4 bölü x 10 hepsine bölü 2. kök aç x-1 bölü x üstü 5.. :)))))) komik oldu yaa *!la havle derim ama içimden* boyle uzar gider :) ============================================== Bu arada benim şimdi durdu kafa şu mat sorularını yaparmısınız bari yolliim cevabını da rezil olmayım yılalrdır unide okuyan bi müh örencisi olarak :) birinci ikinci[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. [Bu mesaj DynamicK tarafından 16 November 2003 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 dyna siteler açılmıo[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 acilmasi lzm ya ben acabiliyom olmadı url yi cp yapıver http://dynamania.sitemynet.com/mat.gif http://dynamania.sitemynet.com/mat2.gif[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares31 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ahahaha Allah sabır versın bu kdr oldugunu tahmın etmıordum ayrıntılı anlatınca daha ii oldu zuehe *sandalyeden duser yerlere* suemahhee[hline]Apprentice Welet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 hah şimdi açıldı[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ehehhee kız1=ya yapamıyorum alsana böyle bend egif falan yok hem zaten hastayım başımd agrıyo hastasıyım bu tür konuşmaların. Zaten ben kötü durumdayım birde sen beni ne geriyorsun al işte efendi gibi :-D Bak hem hastayım hemde başım ağrıyor sen ne anlayışsız bencil adamsın, şu sana düşen işim bir bitsin senden bunun hesabını nasolsa soracağım, seni sürüm sürüm süründüreceğim :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 http://pimpsare.us/up/files/1.GIF[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Cuma günü başıma gelen komik bir olay.. Haliyle olayda ben varım yanımda sturm, eski kız arkım(unutamadığım) ve onun erkek arkı.. bi işimiz çıktı vs hz'lık binasınına gitmemiz gerekio.. binanın kapısından girdik merdivenden çıkıcaz merdivenin 2 seçeneği var.1 taraf kızın sınıfının önüne çıkıo, dedim ki sturm'a "düz devam oradan geçince kötü oluorm" "ii peki" dedi O da neyse çıkıoz bide ne görelim bunlar(kızla, yeni çocuk) merdivenin orda yanyana takılıolar kuytu bi yer hem orası, tam mekan. çok güldük merdivenden çıktıktan sonra[hline]If ı could turn back the hands of time.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 chrounos bukadar kek soru olacagını tahmin etmiştim zaten ya kafa basmıyo ara sıra eyvallah eheh :P[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 http://pimpsare.us/up/files/2.GIF buyur buda ikinci [Bu mesaj chrounos tarafından 16 November 2003 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 chrounos eyvallah valla :) sturm kızların cogu küçük bir işlemi bile yapamaz sonucu hatalı dogrusu su ki bizde yapamazdık zamanında ama bu işlerde biz daha hevesliyiz kızlar üşengeç biraz hemen ogrenmeyi sevmiyorlar ve beceremeyince işte zeki görünemedikleriiçin de ya anlamıyom gibi konusmaktansa ya bosver simdi hem basım arıyo işim var gibisinde nhafif acındırıack seyler soluyorlar çakallar yane :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 peki bana dif. denklemler için kim yardım etçek.. ühühühü :([hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ben yardım edim eheh int almaay kadar getirip orda bırakıyom gerçi onuda sen yaparsın :) ne lzm simdi hangi konularda sorun var int çarpanı mı? bernoulli mi yüksek mertebeden mi peki?[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 mesela bak varlık teklik teoremi beni bozdu.. oraya kadar herşey çok netti be...[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning [Bu mesaj chrounos tarafından 16 November 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 şimdi benide bozdu edi gelsin bari :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 yaa oralarda daha sabah 09:00 pıff.. uyanacakta.. pcyi açacaktaaa[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 varlik ve teklik teoremi (existence and uniqueness theorem) birinci dereceden bir diferansiyel denklemin, verilen herhangi bir initial conditiona gore bir ve sadece bir cozumu oldugunu ispatlar. Birrinci dereceden bi diferansiyel denklemi saglayan sadece bir tane homogeneous solution vardir fakat Initial condition olmadan ayni diferansiyel denklemi saglayan sonsuz sayida partial solution bulunabilir. Varlik ve teklik teoremi der ki, butun bu partial solutionlar icinden sadece ve sadece bir tanesi verilen initial conditionu saglar. http://www.sosmath.com/diffeq/first/existence/existence.html adresinden teoremin formal yazilisini, ispatini ve de Picard YAklasma yonteminin aciklamasini okuyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 varya ne diyim .. kralsın :D[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 napiim, isim bunnari bilmek benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 valla gerçekten anladım mantığı.. 3 -5 soru çözerim iş biter artıkın.. :)[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ehehe biliyoz kokusunu alıyo valla :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 unı. sınavı gıbı konu[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar