Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben we 9-10 türk italya serverinde oynuyoruz bisi sormak istiyorum suanda bende italyanca daoc yüklü eger bende bi eu weya us acc si olsa girebilirmiyim yoksa illa eu weya us paketinden cikan cd yimi yüklemem lazim.. butun serverlarin ip leri aynimi ? :)[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._|
:hrr: infilitratore :hrr:
Mesaj tarihi:
daverc Ya bende sana bise soracam bende Download ettim ehehe ADminin verdiği bana Bi tane reg code war Onlla indirdim kabul edio Acc name yerine ne yazcim bilionmu nası actırcam yada reg codu nası acılcaksa artık???[hline]We Are The Champions
Mesaj tarihi:
eger italyi indirdiysen yok ole reg codunu yazip actirmak felan
direk daoc.it ten yapicaksin
http://www.register.ctonet.it/register.php
once burdan alicaksin user we passi sora credi karti ile üye olcaksin üye olmadan once anca test serverine girebiliosun

[Bu mesaj daverc tarafından 08 Mart 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nerden oyunu indirebiliyoruz ki baylar bi acikliga getirseniz bu olayi? ve nasil bir free test serverinde oynayabiliriz biri bana aciklayabilirmi...
icqdan da aciklarsaniz cok mutlu olicam...
Mesaj tarihi:
daoc.it e gir indir abi nediyim yani lol
sora registrazione ye girceksin bi ara yazarim tam linki
ordan user we pass alip test e girceksin
fakat orasi hayat boyu test kalicak yane bunuda soliim :lol:[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._|
Mesaj tarihi:
olabilirsen 51 bile olursun :lol:
copychar muhabbeti war ana serverdan teste char copy ediliyo onu yapip yardim felan etmeyi denerim :P[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._|
Mesaj tarihi:
Daoc italy download yerini yaziyorum beyler
http://www.daoc.it/download/daoc_ita_lite.exe
indirip soraa
http://www.register.ctonet.it/register.php ye girin
yaninda privato yazan kutucuga tiklayip alttaki seceneklerden birini secip sora alttaki zimbirtiya tiklayip gecin bazilarinda bunlar hic cikmio cikmazsa bosverin direk formlari doldurup username we pass alin sora serverlardan urkraft olana girilcek...:utaniem:

[Bu mesaj daverc tarafından 08 Mart 2003 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şimdi ben tümevarımla cevaplamaya çalışayım bu sorunu =)

bende EU ve US var, birinden yüklediğin client ile diğerine girilmediğine göre çok çok büyük ihtimalle italyan versiyonu ile [eğer client farkı yoksa] EU serverlarından alacağın acount ile girebilirsin, ama bilmiyorum tabi oynadığınız versiyon US versiyonun sadece dili italyanca olanıysa o zaman US serverlarında oynarsın

yani birinden birinde oynarsınız ama diğerinde oynayamazsınız, ha eğer ikisiyle de client farkı varsa işte onu bilemeyecem nasıl olur

[Bu mesaj BlackRose tarafından 08 Mart 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
daverc süpersin :)

abi bise dicem ICq da konussak olurmu?
151227036 Lamerstyle
Tümüyle Italyancamı?
Yani Kalkanın adı falan Bıcağın adı mesela dagger ya atıyom italyanca cuçokika öle mi?[hline]We Are The Champions
Mesaj tarihi:
Daoc italy download yerini yaziyorum beyler
www.daoc.it/download/daoc_ita_lite.exe
indirip soraa..
www.register.ctonet.it/register.php ye girin
yaninda privato yazan kutucuga tiklayip alttaki seceneklerden birini secip sora alttaki zimbirtiya tiklayip gecin bazilarinda bunlar hic cikmio cikmazsa bosverin direk formlari doldurup username we pass alin sora serverlardan urkraftolana girilcek...:utaniem:[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._|
Mesaj tarihi:
tümüyle italyanca ehuehe ama biz artik italyanca orendik
yok kilic dagger degil Spda kalkan shiel degil Scudo :lol:
abi bende yok aysiku maysiku ya lol msn felan olursa olur :)[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._|
Mesaj tarihi:
Eger dersen yok beni urkraft (test) felan acmaz dersen harbi server Vortigern http://www.ctonetshop.it/details.php?Form_ctonet_id=DAOCF6M e gelcem dersen tikla
girince metti nel cartelloywar ya ona tiklicaksin 72€ werip ana servere girme hakki kazancaksin we hic para odemeden direk 6 aylik üye olmus oluyosun...[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._|

[Bu mesaj daverc tarafından 08 Mart 2003 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehuehue ya ne topic actik ne anlattik ha iyimi :)
biri bana eu clientinin ip numarasini yazabilrmi pliz ? :utaniem:[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._|
  • Yeni Oluştur...