daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ben we 9-10 türk italya serverinde oynuyoruz bisi sormak istiyorum suanda bende italyanca daoc yüklü eger bende bi eu weya us acc si olsa girebilirmiyim yoksa illa eu weya us paketinden cikan cd yimi yüklemem lazim.. butun serverlarin ip leri aynimi ? :)[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 daverc Ya bende sana bise soracam bende Download ettim ehehe ADminin verdiği bana Bi tane reg code war Onlla indirdim kabul edio Acc name yerine ne yazcim bilionmu nası actırcam yada reg codu nası acılcaksa artık???[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 eger italyi indirdiysen yok ole reg codunu yazip actirmak felan direk daoc.it ten yapicaksin http://www.register.ctonet.it/register.php once burdan alicaksin user we passi sora credi karti ile üye olcaksin üye olmadan once anca test serverine girebiliosun [Bu mesaj daverc tarafından 08 Mart 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 test serveri sonsuza dekmi? test olacak :) DAoc box istedim gelmedide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Nerden oyunu indirebiliyoruz ki baylar bi acikliga getirseniz bu olayi? ve nasil bir free test serverinde oynayabiliriz biri bana aciklayabilirmi... icqdan da aciklarsaniz cok mutlu olicam... icq:85184038 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 daoc.it e gir indir abi nediyim yani lol sora registrazione ye girceksin bi ara yazarim tam linki ordan user we pass alip test e girceksin fakat orasi hayat boyu test kalicak yane bunuda soliim :lol:[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ya biri benim soruma cevap wersin plzz :hrr: :hrr:[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ok ok Yani beles Ama sınırlama warmı ? mesela level 50 oluyosunya 25 mi oluyosun orda?[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 olabilirsen 51 bile olursun :lol: copychar muhabbeti war ana serverdan teste char copy ediliyo onu yapip yardim felan etmeyi denerim :P[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Daoc italy download yerini yaziyorum beyler http://www.daoc.it/download/daoc_ita_lite.exe indirip soraa http://www.register.ctonet.it/register.php ye girin yaninda privato yazan kutucuga tiklayip alttaki seceneklerden birini secip sora alttaki zimbirtiya tiklayip gecin bazilarinda bunlar hic cikmio cikmazsa bosverin direk formlari doldurup username we pass alin sora serverlardan urkraft olana girilcek...:utaniem: [Bu mesaj daverc tarafından 08 Mart 2003 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 şimdi ben tümevarımla cevaplamaya çalışayım bu sorunu =) bende EU ve US var, birinden yüklediğin client ile diğerine girilmediğine göre çok çok büyük ihtimalle italyan versiyonu ile [eğer client farkı yoksa] EU serverlarından alacağın acount ile girebilirsin, ama bilmiyorum tabi oynadığınız versiyon US versiyonun sadece dili italyanca olanıysa o zaman US serverlarında oynarsın yani birinden birinde oynarsınız ama diğerinde oynayamazsınız, ha eğer ikisiyle de client farkı varsa işte onu bilemeyecem nasıl olur [Bu mesaj BlackRose tarafından 08 Mart 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 daverc süpersin :) abi bise dicem ICq da konussak olurmu? 151227036 Lamerstyle Tümüyle Italyancamı? Yani Kalkanın adı falan Bıcağın adı mesela dagger ya atıyom italyanca cuçokika öle mi?[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Daoc italy download yerini yaziyorum beyler www.daoc.it/download/daoc_ita_lite.exe indirip soraa.. www.register.ctonet.it/register.php ye girin yaninda privato yazan kutucuga tiklayip alttaki seceneklerden birini secip sora alttaki zimbirtiya tiklayip gecin bazilarinda bunlar hic cikmio cikmazsa bosverin direk formlari doldurup username we pass alin sora serverlardan urkraftolana girilcek...:utaniem:[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 tümüyle italyanca ehuehe ama biz artik italyanca orendik yok kilic dagger degil Spda kalkan shiel degil Scudo :lol: abi bende yok aysiku maysiku ya lol msn felan olursa olur :)[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Eger dersen yok beni urkraft (test) felan acmaz dersen harbi server Vortigern http://www.ctonetshop.it/details.php?Form_ctonet_id=DAOCF6M e gelcem dersen tikla girince metti nel cartelloywar ya ona tiklicaksin 72€ werip ana servere girme hakki kazancaksin we hic para odemeden direk 6 aylik üye olmus oluyosun...[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: [Bu mesaj daverc tarafından 08 Mart 2003 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ehehehe 72€ para deil demi :P bos ver test oynarım ya box alim deedim Zıctık :) fos cıktı :)[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ehuehue ya ne topic actik ne anlattik ha iyimi :) biri bana eu clientinin ip numarasini yazabilrmi pliz ? :utaniem:[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 daverc msn Hotmailinmi? username ını versene girmeyi denetyem bi[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 nereye girion ?[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Msn Messenger dan bahesdion ben[hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 MSn Massenger tamam iste Hotmail Mailini istio o değilmi benimki [email protected] eğer oysa :)[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 [email protected][hline] |_.-=[ megadeathx ]=-._| :hrr: infilitratore :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar