Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başka bir Pati-Seferberliği - Hunter : The Reckoning

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gel horace usta.
bi ben bg yazdım zaten.
oyunda bisürü boşyer var :)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
Beni de yaz. Ben de oynamak isterim.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Mesaj tarihi:
Cmt. Paz. 13:30 dan sonra.
Hafta için de 8 de filan biterse gelirim.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Mesaj tarihi:
Bak hala saymıyo beni.
Ben de varım diyorum, daha ne diim...

Salı, Cuma, Cumartesi ,Pazar uymaz, gerisi uyar.

[Bu mesaj Dilbao tarafından 14 November 2003 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Horaş abi olay sana bakıyor biraz.

Seni görmek istiyorum oyunda oyuncum olarak. Bana uygun günlerini söyle, o günlere uyduralım oyuncuları ;)[hline]Life is just a dream.
Mesaj tarihi:
Canlarım benim. Saolun varolun. Beni Allah varetti gerçi ama.. neyse uzatmadan.. Bayramın ertesine sarkar bu iş gibi görünüyo. O durumda Pazar günleri tercih edilecek şekilde haftasonu uydurabilirim bişiler. Maksat gönüller bir olsun.[hline] ..scripta manent
  • Yeni Oluştur...