HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 evet sanada mumkunse ayni seyi yapmani tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 benim t shirtlerin etiketlerinde ya "stüdyo ümit" ya da "orijin" yazıyo. bu iki firmaya tel açarsak istediimiz tshirtleri yaptırabiliriz heralde benim de istediim yeni tshirtler war[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Nightwish, Therion sweatshirt'lerim, Katatonia, Nevermore, Children of Bodom, Dark Tranquillity, Finntoll t-shirt'lerim var. Hiçbiri Türkiye'de bulunmaz heralde. Hepsini Nuclear Blast'tan getirttim. Hiçbir şey almayacak olsanız bile isterseniz bedava katalog yolluyorlar. Fiyatlar hatırladığım kadarıyla t-shirt'ler 15 euro, sweatshirt'ler 20 euro'ydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 evet Nuclear Blast tek çözüm gibi geliyor banada gerçekten güzel şeyler var.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 nuclearblast.com'da inanılmaz tam aradığım t-shirtü buldum. bunlar ne kadar güvenilirdir arkadaşlar? kredi kartı vereceğim sonuçta ne kadar süre içinde geliyo vs bilgi verebilirseniz sevinirim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 evet bilen yani ordan alışveriş yapan biri yazarsa sevinirm(z).[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: -MrBomb-, 15 November 2003 17:39 tarihinde demiş ki: benim t shirtlerin etiketlerinde ya "stüdyo ümit" ya da "orijin" yazıyo. bu iki firmaya tel açarsak istediimiz tshirtleri yaptırabiliriz heralde benim de istediim yeni tshirtler war[hline] açıçası 2 sninde yaptıı t-shirtler l3ok gibi kalite yok bi kere kumaşı kötü + baskı irenç bende sentenced war işte kumaç baskı vs olarak inanılmaz üstün paraya kıyp getrmtmek lazm[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: Etos, 15 November 2003 17:55 tarihinde demiş ki: Nightwish, Therion sweatshirt'lerim, Katatonia, Nevermore, Children of Bodom, Dark Tranquillity, Finntoll t-shirt'lerim var. Hiçbiri Türkiye'de bulunmaz heralde. Hepsini Nuclear Blast'tan getirttim. Hiçbir şey almayacak olsanız bile isterseniz bedava katalog yolluyorlar. Fiyatlar hatırladığım kadarıyla t-shirt'ler 15 euro, sweatshirt'ler 20 euro'ydu. o katalo parayla aslnda şansa beleşe gelio adamlar önce Türkiye'yi avrupa birliinde sanıo yolluo sonra işte kredi kartı numarınızı verin çekmemiz lazm diolr yoksa yollamicaz oluolr ama postaya vermiş de oluolar aynı zamanda katalogu kaytlara geçtiinden ismin her mevsim yolluolr[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 aa bende yapayım bu işi:D[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar