sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bazı grupların t-shirtlerini arıyorum. bunlardan 1 tanesi gerçekten önemli benim için: Nightwish akmar'da her dükkana sordum hepsinden de "yok" cevabını aldım. nerden bulabilirim biliyor musunuz? ayrıca sadece nightwish diil böyle çok popüler olmayan grupların t-shirtlerini de arkadaşlarım arıyor. nerelerden temin edebiliriz istanbulda. bilenler yardımcı olsun[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 wallaha akmar demek için girdim ama oraya da baktım diosun, bu bahsettiğin çok duyulmamış gruplar neler mesela?[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 duyulmamış değil, popüler olmayan gruplar. mesela nightwish'i hemen herkes duymuştur ama çok fazla popüler değildir. öyle her önüne gelen dinlerim demez. Ama bi manowar, bg, inflames herkes dinlerim der yani. popüler olmayan derken kastettiğim nightwish gibi gruplardı[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 tmm anladım onu da, akmarda bile yoksa işin harbi çok zor gözüküo :([hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Burayada Yazabilirdin İstanbuldayım ama T-Shirt ARıyorum diye.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Besiktasta monkeys var bide oraya bak[hline]i just don't know what to do with myself..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Bathory, 09 November 2003 12:19 tarihinde demiş ki: Besiktasta monkeys var bide oraya bak[hline]i just don't know what to do with myself.. burda miksen bulamazsn akmarda da bulamazsn yukarda bi genç yazmş www.nucklearblast.de işte burdan bakabikrsn bana her mevsim katalog gelio burdan baya güzel şeyler war ben sentenced aldm bide getrtmek sorun olabiliyormuş. bide masraflar girio resmen ama bi kaç kişi alalm derseniz ben warım[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
-StorM- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ya beyoğlunda halep pasaşı içinde sanırım adı enes t shirt olan bi yer var işte orda bulablrsin belki ha buarada orda yılbaşı zamanlarında fln orda 80li grupların t shirtleri fln satlcakmış yani eer adam yazmıosa şöyleki ben bi ac/dc t shirt ü almaı hedefliorm yani isteenler gidip baksn yılbaşında sora adamın bir başka projeside matrix montları fln yani ilginç bi adam :)
Natural Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 cidden south park saat leri falan war...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin!
Satyr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: -StorM-, 09 November 2003 13:47 tarihinde demiş ki: ya beyoğlunda halep pasaşı içinde sanırım adı enes t shirt olan bi yer var işte orda bulablrsin belki ha buarada orda yılbaşı zamanlarında fln orda 80li grupların t shirtleri fln satlcakmış yani eer adam yazmıosa şöyleki ben bi ac/dc t shirt ü almaı hedefliorm yani isteenler gidip baksn yılbaşında sora adamın bir başka projeside matrix montları fln yani ilginç bi adam :) +1[hline]Schlag die Schlacht Leb wie Du Willst Ich kenn keine Not Und Keine Angst vorm Tod Schlag die Schlacht Du hast die Wahl Ich hab ein Herz aus Stahl God Hates us all!
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 bi up'layalım başka bilen varsa söyleyiversin...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Aurora Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bu Halep pasajı ne taraflarda oluyor? :)[hline]and there's magic in the air...
Natural Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 :D atlas pasajı neresi die soruomuş birisi[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 abi bu pasajları bulamk oldukça kolay istiklala caddesinde yürürken sagına ve soluna bakıosun ve pasaj isimlerini okuosujn bu kadar bunalr emek sinemasına yakın diim kolaylık olsun. emek sineması neresi dien çıkmaz artık[hline]bornozlu canavar
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 emek sineması neresi abi? (izmirliyim :-P)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 14 November 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: bir ust mesaja quote yapmiyoruz /Volf 3 film birdene giderken djsghhdgsahdgsah[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] [Bu mesaj Volfied tarafından 15 November 2003 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 orası rüya sineması bu mülayim bi sinema emek[hline]bornozlu canavar
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sapmayalım konudan ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sorun su o bahsedilen pasajda bugune kadar Nightwish tshirtu gormedim, acikcasi NW tshirtu satan bi yer oldugunu da zannetmiorum... Hatta bu ulke sinirlari icinde uzerinde nw tshirtu gordugum tek bir kisi war bugune kadar[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: HellHound, 15 November 2003 00:46 tarihinde demiş ki: Hatta bu ulke sinirlari icinde uzerinde nw tshirtu gordugum tek bir kisi war bugune kadar[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy kim o, çok yüksek bir fiyata belki satar :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Doggy nin kendisi :D[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 hah yurt dışından sipariş herhalde ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar