riglous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Şimdi tek tek net bir şekilde anlatayım, sorunun nerede olduğunu söyleyin bir zahmet, ya da çözüm yolu... Online oyun oynuyorum. Bir anda nedensiz yere bağlantı göçüyor. Oyunu kapatıyorum. Bağlantı yok. Ben modem'i resetleyip, LAN'ı disable/enable etmeden bir daha bağlanamıyorum. Oyundan olacağını sanmıyorum; sadece bana oluyor. XP'nin laneti falan mı bu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ultra mı kullanıyosun enzer bi olay bnde de oluyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 cable modem ne marka? hangi kablo $irketi? nerde oturuyosun bir de?[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ehehe ultra ya mail attım ve bn mail i attıktan sora bidaa kopma olmadı aman nazar deymesin *modem e bakar* :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 kablonet rulaz. :)[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ha bi de yeni bi bağlantı firması buldum veya duydum işte öel bişiler yeni topic açıyım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Sinyal Problemi olabilir. KAblo şirketini ara ve Bakım iste[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 15 November 2003 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 *iç çeker*[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 İstanbul Küçükyalı UltraTV Motorola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ultima mı oynuyosun ? geçende kardeşimin başınada benzer bişey gelmiş ultimada oluyomyuş da böyle girince servera direk kablo gidiyomuş[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Yok ultima değil. Mail yolladım umarım ben de bir daha yaşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 IP sorunudur. Tel et hallederler.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar