jacabo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sen bırının pesınden cok kosma ve merak etme sana en uygun olan zaten senı bulacaktır yada senı farketcektır[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Mirage, 14 November 2003 22:13 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 14 November 2003 21:18 tarihinde demiş ki: said: songlessbird, 14 November 2003 19:59 tarihinde demiş ki: kendin ol yeter o yalan...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: haha, evet aynen karpuza katılıyorum. bariz yalan.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] nesi yalan? seni olduğun gibi sevmeyen bir kız zaten senin sevgine layik değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: jacabo, 14 November 2003 22:20 tarihinde demiş ki: sen bırının pesınden cok kosma ve merak etme sana en uygun olan zaten senı bulacaktır yada senı farketcektır[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize jacabo son noktayı koydu walla...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ask ask ask[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: jacabo, 14 November 2003 22:20 tarihinde demiş ki: sen bırının pesınden cok kosma ve merak etme sana en uygun olan zaten senı bulacaktır yada senı farketcektır[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize keşke onu yapabilsem bea ahhh:( aşık olunca da kafamdan atamıyorum ki??? gerçekten aşık olduğum sayılı kız oldu. ama hoşlandıklarım baya vardı. şu anda da aşığım mesela böhühühühüh *! layttır:)*[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 git kızla kendin konuş böyle başkasından duymanı istemezdim tarzında olsun msj biraz daha kötü sonuçta duygularını tam olarak hissettiremezsin o yüzden konuşman daha iyi bir yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 eh tek çareye bakıyo gibi... yarın için şans dileyin arkadaşlar... May the power be with me...[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 resimleri daha göndermedinki ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 levie, yapabilecegin tek sey kizla konusman, burda yardim istemissin sna ask buyusu componentlari nerden bulunur mu diye anlaticaz? gidecen konusacan, surekli espri yapmaya calisan tiplerden diilsindir umarim, cunku bazilari cok asiriya kacirir hep civik civik konusur. olgun ol, ama kasma kendini. kizi normal bir kiz gibi gor, kiz kardesin gibi konus, daha sonra yakinlasinca isi pisirirsiniz umarim.[hline]Avatar isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 levie daha yasin genc. korkma unutur gidersin zamaninda bizde yasamadik degil ahh ah. takma olursa olur olmazsa bi gun o kiz sana yine gelir hic meraklan ma. ama illa istiyosan kiz 1 hafta ilgi goster diger hafta ilgisiz davran eger kiz senin ilgisiz oldugun zaman sana yaklasmaya calisiyosa o zaman seni isteyip istemedigini anlarsin.:)[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 evet arkadaşlar mission completed:) kızla telefonda geçen 6.27 dk (25 kontör) ardından kızla dost haline geldik. Ama istediğim şey de buydu açıkcası. Ama böyle giderse daha sonra "nası çıkma teklifi edicem ben bu kıza?" diye yardımınızı isteyeceğim anlaşılan:) Yardım eden herkese çok çok teşekkürler.[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 levie durumu oraya getirdiysen gerisi pekte zor olmasa gerek hani..senin varlığından haberdar ve muhabbetiniz var.. oluruna bırakırdım ben olsam[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... _-Sturm-_, 13 November 2003 18:34 tarihinde demiş ki: Yine patladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 abi daha sonra hersey kendiliginden olucak yardım istemene gerek kalmicak yani...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 kızın tipini merak ettim şimdi :-p[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Dikkat et fazlada dost olma.. Yakinlastikca(dost olarak) cikma sansin azalir..[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 valla fixer doğru diyo aman diyim. İşi en kısa zamanda bitir. Siteni gördüyse zaten baya bi aşık olacaktır. İş uzadıkca b.ku çıkar. Dikkat.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar