MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 3şekerli çay döküldü klavye ve mosuma. klavye çalışıyo gibi gözüküyo ama A4 Optical Greateye mousum sadece yukarı ve aşağı hareket edebiliyo neyapabilirim?[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 aç içini mouse un açabiliyosan tinerli bir bez ile sil heryerini lensi de yumusak bir bezle çizmeden sil gerçi o mouse dan hayır gelmes git yenisini al :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 klavyen yenilerden ise içinde devrelerin olduğu 3 plastik layer olacak ... al onlari yıka , güzelce kurut ve sil , sonra ayni sira ile üst üste koy..[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 imkanın varsa direk yenisini al abicim cok moral bozucu birsey, gecmis olsun[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 mouse u bilmem ama klavye işi çok kolay cidden deneyin .. içinde 3 tane layer plastik var ince ( o eski elektrik devreli klavlyeler gibi deil) o yüzden çok ince oluyorlar ... ve hafif[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 quake klavye. bu üzerinde fazladan tuş olanlardan:) (hangisinde yok ki?)[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Boşver beya bi klavye bi mouse al yenisini gitsin hatta mouse alma klavye yetiyo adama :)[hline]hasanSemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar