Sensible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ben bilgisayarcının taktığı fanın yetersiz olduğunu düşünüyorumda. P4 2.4Ghz 512DDr sistem için hangi fanları önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 "volcano 11" 26$ ayarlı taş gibi bir fan sadece sensörünü takmıyacaksın okadar[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bence kasanın yan kapaklarını çıkart. bulunduğun odanın camlarını ve kapısını açık tut. hava akımı yeter. ha ama ben üşürüm açamam camları diyosan fan al tabi ama fanlardan pek anlamıyorum üzgünüm[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 vantech aeroflow c7040 önerilir...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar