-xception- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Eskiden aynada bir çocuk görürdüm Kördü, gözleri iki renk görebiliyordu sadece Altının sarısı, zümrüdün yeşili Kazınmıştı bu renkler aklına Kazınmıştı zihnine birkaç güzel hatıra Birgün açıldı gözleri çocuğun Bir film oynuyordu karşısında O iki renk vardı filmde sadece Aynı seneryo , oyuncular farklı. Ama birazama biraz değişmişti, kirlenmişti sanki renkler Başkasının kalbine bakıyordu o güzel gözler O an çıkmadı aklından, unutamadı Gözleri sadece siyah görüyordu, renkler solmuştu Korkmaya başlamıştı, ışığı bir daha görememekten korkuyordu Aydınlık yitip gitmişti, kaybulmuştu sonsuzlukta Kaderin kurbanı oldu, yaşamanın bedelini ödüyordu Boğulurken kendi gözyaşlarının içinde Bir parıltı gösterdi kendini suyun üstünde Partıldı güçleniyordu içini ısıtmaya başladı Yeni bir umuttu bu, belki daha sıcak Ama hayatın karanlık yüzünü görmüştü birkez Acı derinlerine işlemişti kalbinin, alıkoyuyordu onu aşktan Alıkoyuyordu tekrar inanmaktan[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var...
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 küsel olmuş bab beğendim yani ama kafiyeleri daha küsel yap pls genel olarak sonlara doru küselleşio bence[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hos[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bab pls=)İNSANİTY RULZ[hline]MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin...
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 eyw bonus teşekkür ederim iltifatların için :P[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green
medusa748 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Cidden hissederek yazdığın belli oluyo.Sanki benim hissedip de yazıya dökemediklerimi sen bu şiirde yansıtmışsın.Okurken kendimi gördüm..ilginç tabi.tebrik ederim :)[hline]That was just the dream...
Öne çıkan mesajlar