cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 yahu bu nasıl server..bız nebulanın gerı alınmasından lagından bugından speedınden bıkarak osıye basladık.... ama o ne 2 ayda 2 defa gerı alındı server...hem de bu son kez 2 gunlugune..ya da sadece europa 2 gunluk alındı bılmıyorum... 2 gunluk kaybım 6 m..osı gıbı bır serverda da 6 m kolay para deıl..o skıll de cabası...bu ıse kımse ıtraz etmıyo mu..bu ne yahu..ne bı uyarı verdıler ne bısıı yaptılar lap dıye 2 gun gerı alındı... sınırden tıtrıyorum su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 paramızla rezıl oluyoz nasıl yazılıyor ıngılızcede bı yazar mısınız arkadaslar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 al bakalım server bı kere daha down..Sıloooooo nerdesın bı el at su osıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Sımdı bı de Gm ler yellden ''Serverımız stabıl deıldır,lutfen skıll,ıtem kasmayınız '' derse hıc sasırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 %100 LRC set yapmıştım.. gitti yazık.. onunla bardıma magery train edicektim.. hem de eksik parçaları newbielerden çok ucuza kapatmıştım.. çok yazık oldu yaa.. ayrıca bard karakterimin de tüm bard skillerini gm yapsam bile bi işe yaricanı sanmıorum artık.. nerf..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Hangi shardda oluyor bu? Atlantic? Europe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 europa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mr.Tact amcamız bişeyler söylemiş eksik olmasın ; On UO Hall MrTact posted a status of the Europa shard failure: Brace yourselves, it's not good news. Right around server maintenance time, Europa had a catastrophic disk failure. Ops has been working all night (all morning, to those of you on the other side of the Atlantic), and they involved me about 2 hours ago, to bring the shard back up on one of our test centers, as the shard is not recoverable in the short term (some serious hardware maintenance will need to occur before we can bring the shard back up in the european facility). Because this happened at maintenance time, the shard did not successfully archive a backup. We have been trying to recover a backup from the servers that had disk issues but were not successful. We are therefore forced to restore the shard to the last backup that was archived off-site, which is of course the one from yesterday morning's maintenance. This means a revert of approximately 24 hours from the time the shard went down. I apologize to those that play on Europa. We never want to have to revert a shard, and I realize that a revert of this magnitude is particularly painful. I want to assure you that we exhausted every possible option to recover a more recent valid backup before resorting to a revert. We are checking the shard now, and hope to have it made external shortly. MrTact Lead Server Programmer Origin Systems[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 gerçekten zor durumda kalmışlar.. hadi affettim =P[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Arkadas nıye affetcen:) bu adamlar 14 dolardan satmıyo mu 1 m ı..6*14 dolar = 84 dolar...versınler aga 84 dolarımı...nasıl profesyonel bunlar..sıkayet etcem Europa ınsanlık mahkemesıne:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Silo serverı 3 gun gerı aldı dıye adama soylemedık laf bırakmadık..bu adama da laf soylemezsek sıloya ayıp olur arkadaslar..sesımızı duyuralım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Hem Sılo bızı belese eglendırıyodu..ama bu adamlar 13 dolar alıyo..kesıcem kredı kartından 84 dolar zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Arkadas Europa yıne Down..Bu ne yaaa..Bunlar ıyıce cıvıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Europa Serverının Fanları mı yanmıs acaba..bı aralar locusa Fan beklemıstık eueehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bu olay bittikten sonra You survived the hardisk crash november 2003 idye tshirt dagitacaklarmis diye duydum[hline]Exhaulted 160853832 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Gelen gideni aratırmış :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Absolutun da forumlarda konusmasını ozlemıstık:)..İn game bı olay ben karısamam demesını ozlemıstık:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar