karakedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 yeni basladı ehu izlenmesi tavsiye edilir :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 walla çok hoş bi film. geçen ay felam bi defa daha vermişti. şimdi yine izliyorum açın izleyin[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 1 ay önce falan sinemalarda olan Asterix: Mission Cleopetra süperdi. acaip komik filmdi. birinci filmin 10 katı falan daa iiydi. espriler falan, türkçeye çevrilişi süperdi filmin[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Evet izledim süperdi :) Yüce sezar... :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Leatetie Casta (ynanış yazdıysam birama verin) oy Farfara faarfara...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 2.si daha iyidi hele o laz mısılı süperdi kopmuştum. Birde orada kıropatra ve yanındaki hatunlar mısır sutunuydu resmen[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Evet ehehe :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Monica Bellucci oynamamışmıydı 2. filmde Kleopatra'yı. 1. yi hiç tam olarak izleyemedim hep bölük pörçük. Çizgi romandaki şekilde çevirince komik oluyo çünkü orda oturmuş bir sistem vardı. İsimlerin çevirimleri felan. 2. filmi izlemedim daha.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 sinamada 2 kez izledim sinema derken 2 kere Digiturk de izledim 2 kerede TV de öle Kolay Kolay Bayılcak Bi Film deil yane cok hos DAOc e benzio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar