Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yetkililere Biraz Sitem..

kayip_cocuk

Öne çıkan mesajlar

Listedeki hangi server adreslerinin geçersiz olduğunu veya kapandığını yazarsan güncellenir. Herhangi bir yetkilinin hergün gidip tüm adres ve serverları takip ettiğini sanmıyorum. =]

Ayrıca o listedekiler mevcut tüm serverlar değil tabii ki, ekleme ve düzeltme yapılabilmesi için o topic kitlenmemiş, dediğim gibi oraya mesaj atarsan güncellerler.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer sen sadece yardımcı olmak amacıyla üyeler ve yetkililerce hazırlanmış bir listede geçersiz bir link olduğunu farkettiysen, bence buna devlet sırrı muamelesi yapıp "arayın bulun, işiniz ne" demektense, gidip ilgili topice mesaj atmalısın.

Sanırım daha açık oldu böyle anlatmak istediğim.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş büyük ihtimalle sylveria nın sitesinden bahsdiyor ancak site kapalı yada geçersiz değil . site teknik sorunlar yaşadığı için bu gün hem siteye hem de servera girilemiyor . dün gece aniden yayın gitti .[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
[Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 15 November 2003 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 15 November 2003 16:57 tarihinde demiş ki:
Eğer sen sadece yardımcı olmak amacıyla üyeler ve yetkililerce hazırlanmış bir listede geçersiz bir link olduğunu farkettiysen, bence buna devlet sırrı muamelesi yapıp "arayın bulun, işiniz ne" demektense, gidip ilgili topice mesaj atmalısın.

Sanırım daha açık oldu böyle anlatmak istediğim.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...

Beni Yanlıs Anladın ..
Ben Gecersiz Bir Site Falam Var Demedim.. ORada Yazan Siteletin Shardlarının Cogu Ya Acılmamıs Yada bAkımda .. Benım Demek İstedigim Sitelerin Yanında Bakımda , Kapalı, Acık Falam yazsın Boylece Daha Kolay OLur .. Eyer amac YArdım İce Boylece Daha İyi Bir YArdım VErebilirmisniz!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...