godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Ya dolphin projectde vardık , K.O.C'da vardık ,bridge buildde vardık nokia game de niye olmayalım daha önce oynayamamıştım bugün bidaha üye oldum internetten fln oynanabiliyo düello fln şimdilik demo 16 kasımda üyelik bitiyo bence üye olun paticiği temsil edelim bide rekorlarınızı yazın merak ettim benmi çok kazmayım diye oyunda çok güzel hareketler fln var. benim en iyi süre:0.56.07 Score:257.560 Birde tavsiye giderken "s"'e basılı tutarsanız hızlı gidiyo bıraktığınızda zıplıyo ve uzun tutarsanız iyi zıplıyo url'yi vermeyi unutmuşum=================== [hline]quote oyunun hazin sonu bakın örnek almayın ema apla çok kızdı :P Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L [Bu mesaj godzilla112 tarafından 08 November 2003 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj godzilla112 tarafından 08 November 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 sırf snowboarding oyunu değil nokiagame. hatta snowboarding oyunu sadece millet oyalansın diye verilmiş birşey..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 eet snowboard oyunuyla alakası yok sadece karakterı kullanılmıs bende uyeyın bakalım hergun ıpucları gelıyor da nası kullancagımı anlamıs deılım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 gönderdikleri o resimlerde gizli harfler var. şu ana kadar "MEMORIZE M" oldu.. nokia game'in ödülü n-gage bu arada.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Sadece bir tane n-gage verilecekse üye olmaya bile değmez :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bunun sitesine girilmiyor.Simsiyah background kalıyor sadece bende.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bir yerleriyle güler Nokia her halde öyle bir teklife :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: SilphatosIce_, 08 November 2003 21:14 tarihinde demiş ki: Sadece bir tane n-gage verilecekse üye olmaya bile değmez :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Türkiye'ye de her ülkeye olduğu gibi toplam 50 tane n-gage verilecek. Katılıma bakılırsa baya az, kasmak gerekecek..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 demo nerden indiriLiyor[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote taktikLeri Ema apLadan iyi İmza teknikLeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ben geçen sene katılmıştım nokia game e. öyle uzaktan göründüğü gibi " game" diyildi pek. direk nokia game deki ticaret piyasasınıokumak lazımdı. hisse alım-satımı vs. vardı mesela ilk bölümünde. üşendim şimdi ikincisine katılmaya valla size kolay gelsin :)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: -coLdwind-, 08 November 2003 21:09 tarihinde demiş ki: gönderdikleri o resimlerde gizli harfler var. şu ana kadar "MEMORIZE M" oldu.. nokia game'in ödülü n-gage bu arada.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Nereden çıkardın o "MEMORIZE M"'i ya, ben göremedim bişey aha.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
essoloube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 abi onları hakkaten nerden buldun ya?? Ben o gelen maillerin hepsini silmiştim ya orda bölr ipuçları mı vardıydı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 mesela E harfi. highlight olan yerde rahatlıkla görülebiliyor..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesela bu da I harfi. bu tip olayları www.nokiagamer.com dan rahatlıkla öğrenebilirsiniz. herkes ipuçlarını paylaşıyor.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Sitesini görebilsem girecem ama ... :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ee kimser rekorunu yazmamış bu arada nası oynamasını anlamadınız yaw indirin demoyu cillop wallasağ sol yön tuşu geri durduruyo s zıplatıyo a,q,w,e,d, fln artistlik yapıyo zıplayınca[hline]quote oyunun hazin sonu bakın örnek almayın ema apla çok kızdı :P Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bu ipuçları falan nereye yollanıyor ben yeni üye oldumda olaya maile falanmı geliyor bana hiç bişey gelmedi henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bu arada 51 yapabildim en düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 abi bu oyun beni delirtti grrrrrrr :) ne kadar berbat olmuş sağ yapıom sola gidio sol yapıom sağa gidio cok ters olmuş :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 yok abi saka yaptım cok güzelmiş oyun. 2. oldum :) 43.xx yaptım züper canım adamlar yapıor. :-D[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 rekorum 2 milyar puan 19 saniye falan bi de. bug rocks ;)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 demoyu indirdim ama bende çalışmadı ya bu program geçersiz yürütüldü dio[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 oha benim baya kasmam lazım 43 , 49 fln[hline]quote oyunun hazin sonu bakın örnek almayın ema apla çok kızdı :P Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bu arada siteyi göremeyen arkadaşlar flash istiyo site[hline]quote oyunun hazin sonu bakın örnek almayın ema apla çok kızdı :P Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 54.57 ve 205150 puan[hline]quote oyunun hazin sonu bakın örnek almayın ema apla çok kızdı :P Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar