ikidelikedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bu şirin erkek yavru evimde baktığım yuva arayan 3 aylık dünya güzeli bir bebek. Öyle tatlı bir kedi ki... Eve ilk getirdiğim gün sanki bana minnetlerini sunmak istermişcesine ayaklarımın dibinden ayrılmadı. Bildiğiniz uskumru tekir desenli, bacakları ve karnı bembeyaz, gözleri mavi ve sürmeli, uzun tüylü ve suratı iran kedisine benziyor. Ayrıca arka patisinde sanki çorap giymiş gibi. Öpücük oyunu oynamayı çok seviyor. Üç kez öpücük atarsanız gelip sizi öpüyor. İç ve dış parazit tedavisi ve karma aşısı yapıldı. Kuru mama yiyebiliyor ve tuvalet ihtiyacını kum kabında gideriyor. Öyle akıllı, öyle hareketli ve güzel ki. Sevgisini o kadar güzel gösteriyor ki neredeyse adını "AŞK" koyacağım. Bu yavruyu petshopa yollamak istemiyorum. Anakin ve Kiki'nin strese girmemeleri için bulunduğu odanın kapısı hep kapalı, buna rağmen çok mutlu. Tabi daha fazla kapalı bir odada bakamayacağım çünkü kapalı kaldığı farketmeye başladı. Hiç miyavlamıyor, şikayet etmiyor. Odasına girdiğimiz zaman deli gibi seviniyor. Bu yavru ile ilgilenen kişiler için e-mail adresim: [email protected] Resimleri ve detaylı bilgi için; http://www.kedilerimiz.com/viewarticle.asp?aid=111[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Tahmin ediyorum Istanbul'da ikamet ediyor bu yavrular, değil mi? =] Internet bölümüne uygun değil topic; amacı ilgili sitenin tanıtımı değilse tabii. Eğer öyleyse ayrı bir başlık açılması daha uygun bence. Bunu şimdilik Konu Dışına taşıyorum ve BonePart'ın şefkatli ellerine bırakıyorum bu minik paticikleri. =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 şirin kedi hehe böle küçüklükten alıp hayvanları büyütmek en güzeli daha da sadık oluyolar[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Karakedi şimdi gelir lider edasıyla halleder olayı korkmayın.süper karakedi lol[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 guzelmıs[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 kendime bakma olayını aşıp kediye de bakabilecek duruma gelmiş olsaydım 1 saniye bile düşümezdim. tekir kedi hastasıyım zaten. hele karnı patisi falan da beyazsa...[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar