Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun Tüylü 3 Aylık Erkek Pisicik


ikidelikedi

Öne çıkan mesajlar

Bu şirin erkek yavru evimde baktığım yuva arayan 3 aylık dünya güzeli bir bebek.

Öyle tatlı bir kedi ki... Eve ilk getirdiğim gün sanki bana minnetlerini sunmak istermişcesine ayaklarımın dibinden ayrılmadı.

Bildiğiniz uskumru tekir desenli, bacakları ve karnı bembeyaz, gözleri mavi ve sürmeli, uzun tüylü ve suratı iran kedisine benziyor. Ayrıca arka patisinde sanki çorap giymiş gibi. Öpücük oyunu oynamayı çok seviyor. Üç kez öpücük atarsanız gelip sizi öpüyor.

İç ve dış parazit tedavisi ve karma aşısı yapıldı. Kuru mama yiyebiliyor ve tuvalet ihtiyacını kum kabında gideriyor. Öyle akıllı, öyle hareketli ve güzel ki.

Sevgisini o kadar güzel gösteriyor ki neredeyse adını "AŞK" koyacağım. Bu yavruyu petshopa yollamak istemiyorum. Anakin ve Kiki'nin strese girmemeleri için bulunduğu odanın kapısı hep kapalı, buna rağmen çok mutlu. Tabi daha fazla kapalı bir odada bakamayacağım çünkü kapalı kaldığı farketmeye başladı. Hiç miyavlamıyor, şikayet etmiyor. Odasına girdiğimiz zaman deli gibi seviniyor.

Bu yavru ile ilgilenen kişiler için e-mail adresim: [email protected]

Resimleri ve detaylı bilgi için;

http://www.kedilerimiz.com/viewarticle.asp?aid=111[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tahmin ediyorum Istanbul'da ikamet ediyor bu yavrular, değil mi? =]

Internet bölümüne uygun değil topic; amacı ilgili sitenin tanıtımı değilse tabii. Eğer öyleyse ayrı bir başlık açılması daha uygun bence. Bunu şimdilik Konu Dışına taşıyorum ve BonePart'ın şefkatli ellerine bırakıyorum bu minik paticikleri. =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...