Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir zamanlar yıldızdı


regulus

Öne çıkan mesajlar

geçen(geçen dediğim 1.5 ay falan oldu)bir topicte geçmişti.ben sormuştum kimdi birini transfer etmişti fener ankaradan kaçırmışlardı falan diye.fizbandı sanırım tarık diye hatırlatmıştı.sonra ne oldu tarık'a dedik düzgün bilen çıkmadı.
aha milliyet gazetesinden alınma;
Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye 10 yıl önce rekor ücretle ve olaylı bir biçimde transfer olan Tarık Daşgün, genç yaşta yakaladığı ve çabuk yitirdiği ününü yeniden yakalamak için Üçüncü Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ASAŞ Spor'da antrenmanlara başladı.
Eski milli futbolcu Tarık Daşgün, yakaladığı çok önemli 2-3 şansı değerlendiremediğini belirterek, ''Bu şansları değerlendiremeyince kendime olan özgüvenimi de yitirdim. Şimdi futbolsuz geçen yıllarıma çok üzülüyorum. Şimdi ilk hedefim kendimi aşarak, en önemlisi de kafa olarak rahatlamak ve sahada olmak. Çünkü benim yerim futbol sahaları. Ondan sonra da diğer hedeflerimi gerçekleştirmeyi planlıyorum'' diye konuştu.

Daşgün, 10 yaşında altyapısında futbolla tanıştığı Gençlerbirliği'nden 10 yıl önce Fenerbahçe'ye rekor ücretle ve olaylı bir biçimde transfer olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu:
''Fenerbahçe beni, Galatasaray ve Beşiktaş'tan kaçırarak bir adada sakladı. Böylesine olaylı bir transferden ve o dönem aldığım rekor ücret benim başımı döndürdü. 3 sezon oynadığım Fenerbahçe'de, genç yaşta başlayan şöhretimi kendi hatalarım yüzünden çabuk kaybettim. Futbol hayatım boyunca tercihlerimde parayı ön planda tuttuğum için hatalar yaptım. 1 şampiyonluk yaşadığım, 2 kez de Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiğim Fenerbahçe'den İstanbul basınının hatalı yazıları ve teknik direktör Otto Bariç'in beni istememesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldım.''

KAZANAN HEP KULÜPLER OLDU

Daşgün, transferlerinde hep kulüplerine para kazandırdığını vurgulayarak, ''Transferlerimde benim kazandığım para oynadığım kulüplerin aldığının yüzde 15 veya 20'sini geçmedi. Fenerbahçe'ye transferimde Gençlerbirliği'ne 100 milyar lira kazandırırken, ben ise 2.5'u peşin toplam 17.5 milyar lira kazandım. Kocaelispor'dan Ankaragücü'ne transferimde de Kocaelispor'a 2 milyon dolar kazandırdım. Benim en fazla parayı kazandığım kulüp, 1.5 milyon dolar aldığım Yimpaş Yozgatspor oldu'' diye konuştu.

CAVCAV BABA

2 kez (A), 23 kez ümit ve 1 kez de genç milli olan Tarık, oynadığı futbol konusunda herkesin takdirini kazandığını dile getirdi.
Tarık, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Kimse benim oynadığım futbola kötü diyemez. Eğer ben iyi futbolcuysam bunu göstermem lazım. 9 ay ara verdikten sonra Gençlerbirliği bana sahip çıktı ve beni yeniden futbola kazandırmak için kapılarını ardına kadar açtı. Antrenmanlara çıktığım Gençlerbirliği ASAŞ Spor'da çocukların idolü oldum. Onlara iyi örnek olmak istiyorum. Bunun için çok çalışıp iyi bir transfer daha yapmak isterim. Baksanıza Galatasaraylı Bülent ve Ergün 38 yaşında transferi düşünüyorsa, ben Tarık olarak eski formumu yakalarsam niye düşünmeyeyim. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav bana sahip çıkarak babalık yaptı. Gençlerbirliği'nde önemli olan futbol ve futbolcudur. Çünkü burada baba-oğul ilişkisi var. Ben de ona layık olmak için elimden geleni yapacağım.''



bence yazık oldu tarık'a,baya iyi oyuncuydu[hline]CsnFrp
Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah


[Bu mesaj regulus tarafından 13 November 2003 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçenin şaşaalı olaylı transferlerinin kaç tanesi hüsranla sonuçlanmadı?doğrusu hiç şaşırmadım çünkü fenerbahçe bence türkiyedeki en hızlı futbolcu tüketen klüp.futbol yaşamında fenerbehçe durağına uğrayan bir çok futbolcunun sonu zaten hüsran oldu..[hline]Serve no one but BANE!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben ayhan derim beşiktaşa 8.5 milyon $ gibi uçuk bir fiyatla gelmişti kaç sene önce vede hiçbirşey oynamamıştı tabii.Şimdi o paraya rivaldo bile alınır adam milana geçen sene 2.5 milyon euroya gitti beleş valla yanlışmıyım....[hline]Your death will be avenged !!!

[Bu mesaj PaSCaL21 tarafından 14 November 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PaSCaL21, 14 November 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
ben ayhan derim beşiktaşa 8.5 milyon $ gibi uçuk bir fiyatla gelmişti kaç sene önce vede hiçbirşey oynamamıştı tabii.Şimdi o paraya rivaldo bile alınır adam milana geçen sene 2.5 milyon euroya gitti beleş valla yanlışmıyım....[hline]Your death will be avenged !!!

[Bu mesaj PaSCaL21 tarafından 14 November 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]




O zamanlar paralar oleydi hocam bizde bulent akini 8mil dolara aldik yani serkan 9mil dolar auha simdi 100bin dolara satamazsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...