paxdeity Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Merhabalar.. Yaklaşık 3-4 gündür, 15 günlük deneme süresine sahip accountumla Europa,Atlantic,Pasific shardlarında oynamaktayım.Amacım Osi'ye kayıt olmadan evvel ortamı biraz araştırmaktı.Dikkatimi çeken bir konu "lag" ve "takılmalar" ile ilgili.Şunu farkettim ki, yaya halinde koşarken etraf ne kadar kalabalık olursa olsun en ufak bir takılma yaşamıyorum.Binek üstünde "yavaş ilerlerken" de aynı şekilde takılma yok.Ancak ne zaman binek üstünde koşmaya başlasam, muazzam şekilde takılmalar başlıyor.Gördüğüm playerların bir kısmı bu şekilde takılarak ilerlerken, bir kısmı takılmasız bir şekilde binek üstünde koşabiliyordu.Bunun nedenleri ve çözümleri sizce ne olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 tamamen oynadığın serverdan aldığın ping ile ilgili. ms-dos penceresinde ping atlantic.owo.com yazarak atlantic'ten aldığın ping süresini öğrenirsin. diğer serverlara bakmak için adresteki server ismini değiştirmelisin. kabaca; 100 ve altıdaki bir değerle sorunsuz koşarsın. 200 cıvarı pingle sorunsuz yürürsün, koşarken ufak takılmalar olur. 250'den sonra zor koşarsın, ufak takılmalarla yürürsün. 400'den sonra adım adım yürürsün.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [Bu mesaj Sufi tarafından 15 November 2003 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar