pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Merhaba arkadaslar sizden bir ricam olucak, konu şu; hali saha maci icin webden kisi kendini listeye ekliyebilcek, fakat oyuncu sayısı ve oyuncu ekleme saatini kısıtlı yapıcam, mesela çarşamba günü sabah saat 09:00 dan perşembe aksam 23:00 e kadar.adam listeyi actiginda eklenmis oyuncu sayısını ne zaman ekledigini ve kac kisi kaldigini gorebilmeli vede liste dolduysa hata mesajı almalı.Çok şeymi istiyorum ya birisi yardım edebilirmi, asp,php,.net farketmez her turlu host ettirebilirim, tesekkurler öptüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 help mi :) pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Oha!!!! Olayın abartılması budur. Herşey ders için yardım istemeyle başlamıştı........... :D[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hadi lem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 100$ kimse de yapmaz sana bunu 100$'a istersen asp istersen .net yazarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 tesekkur ederim ama yaptım, ginede sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Rica ederim ne demek görevimiz :) hem bak daha ii olmuş 100$'dan kurtulmuşun.[hline]hasanSemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar