SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Yakında bu da olur merak etmeyin.. Ki teknoloji ilerlemekte..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ne tür bi ilişki olabilir ki bu?[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 az sonra cvplar geldikçe anlayacağız fistancım.[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 nasıl bir ilişki? - aynı soru -[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 sanırım arkadaş cinsel ilişki'yi kasttedio[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 . [Bu mesaj Fistan tarafından 14 November 2003 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bu msjlar sapıttı[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 lan natural allah seni milleti aydınlatsın diye göndermiş heralde [Bu mesaj Fistan tarafından 14 November 2003 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 kastediyorsa.. bu konu kilitlensin.. böylesi daha iyi olur?!![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ne diyo bu herif ya... iyice sapıttılar...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bunlar sanırım daha başlangıç hergün farklı farklı şekilde bu tür topicler acılıo. gecenlerde görenler bilir zart zurt diye 2 sayfa post kasmış adam. ilginç.[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: karpuz, 14 November 2003 22:30 tarihinde demiş ki: ne diyo bu herif ya... iyice sapıttılar...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: evt[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Azmodai, 14 November 2003 22:31 tarihinde demiş ki: lol. nicotineemisin? cocuklarinla karinla falan ilgilensene sen bosver bilgisayarlari falan[hline]Azmodai - the anti-garbage activisionist türedi abi ben 4-5 kişide ucundan accık nicotinelik seziyorum :P psikolojim bozuldu öle böle diil nicolar sarmış dört bir yanımı..[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 adam bişey demiyo arkadaşlar cinsel ilişki kastedmedi belki zihinsel olarak bilgisayarla ilişki kurmayı falan düşündü nie kızdınız hemen? natural cinsel ilişki dedi hemen döndü konu[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 tamam arkdaşalar kabul suç benim çok art niyetliyim[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Fistan adamın ilk cümlesini oku ve ne anladığını bana bir paragraf halinde açıkla lütfen... eğer zihinsel ilişkiden bahsetseydi böyle üstü kapalı bir anlatımdan yararlanmazdı... şimdi salak gibi "ben zihinsel ilişkiden bahsetmiştim siz yanlış anlamışsınız" derse de biz yanlış anlamadık o yanlış anlamamız için öyle yazdı göya haklı olcak ya... BEN YERMİYİM LAN ÖYLE HAREKETLERİ HA!?!?[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Arkadaşlar oha ya cinsel ilişkiyle ne alakası var..Töbe töbe.. Elbette zihinsel ilişkiyi kastediyorum tabiki.. Herkez okadar çok bilgisayarla uğraşıyoki artık ekmek su hava ve bilgisayar var gerekli şeyler arasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 lol aklıma direk coupling de jeff in televizyona saldırmasını anlatışı geldi ehuahuaheau[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 karpuz bak adam cevap verdi. dogrusunu söliyim bende öyle anladım ama işte alttan alacaksın biraz.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: SandroNightFall, 14 November 2003 22:40 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar oha ya cinsel ilişkiyle ne alakası var..Töbe töbe.. Elbette zihinsel ilişkiyi kastediyorum tabiki.. Herkez okadar çok bilgisayarla uğraşıyoki artık ekmek su hava ve bilgisayar var gerekli şeyler arasında.. şekil 1a...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 :-)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ahah[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Afferim Karpuz, otur sıfır...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: karpuz, 14 November 2003 22:40 tarihinde demiş ki: Fistan adamın ilk cümlesini oku ve ne anladığını bana bir paragraf halinde açıkla lütfen... eğer zihinsel ilişkiden bahsetseydi böyle üstü kapalı bir anlatımdan yararlanmazdı... şimdi salak gibi "ben zihinsel ilişkiden bahsetmiştim siz yanlış anlamışsınız" derse de biz yanlış anlamadık o yanlış anlamamız için öyle yazdı göya haklı olcak ya... BEN YERMİYİM LAN ÖYLE HAREKETLERİ HA!?!? [hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: kesinlikle katiliorum tepki alınca kıvıriyim dedi...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 kıvırdı diyenler 1 i kıvırmadı diyenler 2 yi tuşlasın ozmn[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar